היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

מאפינס יוגורט דובדבנים ושקדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפינס ריחני עסיסי וטעים היוגורט מוסיף רכות נהדרת והשילוב של הדובדבנים עם השקדים נהדר והכי חשוב קל להכנה:

חומרים לכ-12  מאפינס:
1 כוס סוכר
1.3/4 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים (פרוסים)
1 אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח
3/4 כוס יוגורט 1.5% שומן
2 ביצים
100 גרם חמאה מומסת
1 כף ליקר אמרטו
1 צנצנת דובדבנים (מסוננת)
מנג'טים למאפינס (מספר 4 או 5)
תבנית שקעים

לקישוט :
50 גרם שקדים פרוסים

אופן הכנה :
מערבבים חמאה וסוכר במטרפה ידנית , מוספים ביצים שלמות, יוגורט וליקר אמרטו מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה,
מוספים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתיה קורט מלח ושקדים פרוסים ומערבבים (לא יותר מידי) עד שהתערובת אחידה, מוספים את הדובדבנים (אני משאירה כ-12 יחידות דובדבנים לקישוט) ומערבבים מעט ,
מסדרים את המנג'טים בתוך תבנית השקעים  ממלאים כמעט עד הסוף מוסיפים דובדבן אחד לקישוט ומפזרים מעט שקדים פרוסים מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כ-25 דקות או עד שהמאפינס משחים וקיסם ננעץ בו ויוצא נקי.
לקרר ולהנות (אני אוהבת את המאפינס ביום שלמחרת  ).

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן