
לביבות תרד וגבינות , הכנתי מקבץ לביבות קצת אחרות ,אני מאוד אוהבת שילוב של תרד וגבינות ערבבתי טיגנתי והתענגתי על כל ביס לביבות משגעות כאן תמצאו לביבות מלוחות עם בטטה וגבינות ,
כמה קטנות לפני ההכנה:
* הכי חשוב (מבחינתי) לרפד את הגז בנייר כסף למניעת לכלוך….
* רצוי לטגן במחבת טפלון .
* לאחר הכנת התערובת אני מטגנת לביבה אחת וטועמת במידת הצורך מתקנת תיבול .
* לטגן בחום בינוני, בשמן חם (לא חם מידי ) .
* בגמר הטיגון רצוי להעביר את הלביבות לצלחת עם נייר סופג .
לביבות תרד וגבינות
חומרים ל-15 יחידות
2 כוסות דחוסות תרד (בלדי עלים בלבד ) שטוף היטב וקצוץ גס
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
1/2 גביע שמנת חמוצה 15% (100מ"ל)
100 גרם גבינת חמד
50 גבינה צהובה
1/4 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן הכנה
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהנות .