

לביבות תירס ותפוחי אדמה, קלות להכנה וממש טעימות, הכנתי ממחית פירה שלא נאכלה, הוספתי תירס, בצל וירק, וקיבלתי לביבה מופלאה אחלה ארוחת ערב (לא חייבים לטגן אפשר עם מעט שמן במחבת טפלון לצלות הייטב בצד אחד ולהפוך).
מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.
מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .
מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.
הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.
לביבות תירס ותפוחי אדמה
חומרים ל- 15 לביבות
2 תפוחי אדמה גדולים,
1 כוס תירס (משימורים)
1 בצל לבן
חופן פטרוזיליה
4 כפות פירורי לחם
2 ביצים (L)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לקוביות גסות ומבשלים במים עם 1/4 כפית מלח עד שתפוחי האדמה רכים, מסננים את המים ומקררים היטב,
לאחר שתפוחי האדמה התקררו היטב, נמעך אותם לפירה, נטעם את תערובת תפוחי האדמה אם היא מלוחה מספיק לא להוסיף מלח בהמשך, נוסיף 1 כוס תירס, בצל לבן קצוץ דק, חופן פטרוזיליה, פירורי לחם,
1/4 כפית מלח(במידת הצורך), 1/2 כפית פלפל גרוס, 2 ביצים שלמות, לערבב היטב,
לחמם מחבת עם שמן כ-1 ס"מ גובה (שמן במחבת), כשהשמן חם, ליצור לביבות עם כף ולטגן הייטב עד להשחמה טובה, להפוך רק לאחר שהלביבה שחומה היטב (אחרת זה יתפרק)
לטגן מהצד השני עד להשחמה ולהוציא למסננת או נייר סופג
להגיש ולהנות מכל ביס הן טעימות גם פושרות.