היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

לביבות בטטה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לביבות בטטה 

 הכנתי  לביבות מלוחות עם בטטה וגבינות, לא רק מתוקים בחנוכה, כמובן שהן נהדרות גם לכל השנה לארוחת בוקר או ערב מפנקת, הן קלות להכנה ולאכול אותן חמות יש מהמחבת זה מעדן .

כמה קטנות לפני ההכנה:
* הכי חשוב (מבחינתי) לרפד את הגז בנייר כסף למניעת לכלוך….
* רצוי לטגן במחבת טפלון .
* לאחר הכנת התערובת אני מטגנת לביבה אחת וטועמת במידת הצורך מתקנת תיבול .
* לטגן בחום בינוני,  בשמן חם (לא חם מידי ) .
* בגמר הטיגון רצוי להעביר את הלביבות לצלחת עם נייר סופג .


לביבות בטטה וגבינות:

חומרים ל-14 לביבות
1 בטטה גדולה מקולפת ומגורדת גס
1 בצל ירוק
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
100 גרם מוצרלה
50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
100 גרם גבינת חמד
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה , לחמם שמן במחבת (רצוי טפלון ) (בערך 1 ס"מ גובה שמן ) ולטגן את הלביבות עד להזהבה להפוך ולטגן בצד השני להוציא ולהתענג אפשר להגיש עם שמנת חמוצה בצד .

 

 

 
 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן