היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

כדורי שוקולד ללא תוספת סוכר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כדורי שוקולד ללא תוספת סוכר, באמת שאין צורך, המתיקות של השוקולד והביסקוויטים בהחלט מספיקה, כדורים שמנמנים טעימים בכלום עבודה, השתמשתי בכף של גלידה על מנת ליצור כדורים שווים בגודלם, מגלגלים בציפוי שרוצים חוץ מפתיתי קוקוס לבן, אפשר לצפות בשברי אגוזים (לוז קלוי, אגוזי מלך) בפתיתי קוקוס קלוי וממותק או כל ציפוי אחר שאוהבים, בעיניי זה הקינוח המושלם לילדים ולמבוגרים, יש משהו בכדורי שוקולד שמחזיר אותי לילדות זיכרון מתוק .


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

כדורי שוקולד ללא תוספת סוכר

חומרים ל-37 כדורים בינונים :

400 גרם ביסקוויטים חבילה גדולה (של גטניו הכי טעימים)
2 כפות קקאו 22% שומן (אפשר גם רגיל)
1 שמנת מתוקה 38% (250 מ״ל)
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאה

אופציות לציפוי:
50 גרם קוקוס
50 גרם קוקוס ממותק

אופן הכנה:

לשבור את הביסקוויטים לחתיכות בינוניות אפשר במג'ימיקס או לשבור ידנית, (בעזרת מערוך להכות בעדינות את הביסקוויטים בתוך האריזה השקופה שלהם, הם נשברים בקלות ללא לכלוך מיותר),
לשים בקערה את שברי הביסקוויטים.

בקלחת שמים שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל), 150 גרם שוקולד מריר, 150 גרם שוקולד חלב, מחממים על הגז תוך כדי ערבוב רק עד להמסה של השוקולד, מוסיפים 30 גרם חמאה ומערבבים עד להמסה וקבלת רוטב אחיד, (לא להרתיח), להסיר מהאש ולהוסיף לקערת הביסקוויטים, לערבב עם כף, עד שהתערובת אחידה.

התערובת דביקה מעט זה בסדר, להכניס את התערובת למקרר ל-20 דקות
לאחר שהתערובת התקשתה מעט יש ליצור כדורים בגודל של כדור פינג פונג ולהניח על צלחת (הדרך הטובה ביותר ליצור כדורים אחידים זה להשתמש בכף גלידה).

ציפוי:
בקערית עמוקה שמים פתיתי קוקוס ומגלגלים את כדורי השוקולד עד לקבלת ציפוי אחיד.

אפשר לצפות בשברי אגוזים, בפתיתי קוקוס קלוי וממותק או כל ציפוי אחר שאוהבים.

לשמור במקרר בכלי סגור ולהנות מכל ביס.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

    1. היי,
      לא מכינים קונים את הקוקוס מוכן
      חנויות לתבלינים, יש בחממה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן