היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

טראפלס שוקולד טחינה ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טראפלס שוקולד טחינה ואגוזים

טראפלס מטריף! השילוב הזה מושלם מתקבל טראפלס בטעם חלבה נמס על הלשון, בתוספת אגוזים זו חגיגה, שומרים את המעדן הזה במקפיא, מצויין לאורחים ספונטנים …

ממתק טבעוני, פרווה, צמחוני ובעיקר טעים, 3 מרכיבים בלבד, קל להכנה, ללא אפייה, מתכון שמסתובב ברשת כבר שנים, זו הגרסה הטעימה שלי … לא לוותר על הפיצוחים המלוחים הם מוסיפים המון ❤

טראפלס שוקולד טחינה ואגוזים

חומרים:תבנית 20/15

כוס 200 מ"ל

200 גרם שוקולד מריר

1 כוס טחינה גולמית

100 גרם אגוזי מלך

50 גרם אגוזי לוז (קלויים מלוחים ומקולפים כמה שאפשר)

אופן הכנה:

לרפד תבנית בנייר אפייה,

בצלחת עמוקה למיקרוגל נשים: 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, 1 כוס טחינה גולמית,

נחמם בפולסים של 15 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד נמס, לערבב עם כף עד לקבלת תערובת חלקה, היא קצת דלילה זה בסדר.

להעביר את תערובת שקולד טחינה לתבנית, לפזר אגוזי מלך, ואגוזי לוז קלויים מקולפים וחצויים לחצי, להכניס למקפיא כ-1 שעה.

לחלץ מהתבנית, לחתוך לקוביות בגודל הרצוי אני חותכת לקוביות קטנות, לשמור במקפיא בכלי סגור, אוכלים ישחרות מהמקפיא, הטראפלס לא שורד בחוץ הרבה זמן, אז להחזיר למקפיא או למקרר…

לממתקים נוספים

פאדג' שוקולד לבן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. איך אני אוהבת מתכונים כאלה..פשוטים וטעימים
    שילוב נהדר של כל מה שהטבעונית שלי אוכלת. בטוח אפנק אותה
    תודה אהובה

    1. תודה אהובהה המתכון הזה נפלא לטבעונים פינוק אמיתי 💋💋💋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן