חמאה מתובלת בשום ועשבי תיבול

אי אפשר להפסיק לאכול אותה, במיוחד כשהיא מוגשת עם לחם. אני מכינה אותה לארוחות בוקר, במיוחד בשבתות כשאני מארחת ,לצד החמאה אני מגישה לחם שווה או לחמניות שום רכות ועסיסיות, החמאה טעימה ומשגעת ותמיד מתחסלת במהירות , אי אפשר להפסיק לזלול ממנה, ההכנה ממש פשוטה, החמאה משדרגת טוסטים בצורה מופלאה…:
חמאה מתובלת בשום ועשבי תיבול :
חומרים:
100 גרם חמאה רכה
1 שן שום בינונית מגורדת דק
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1/4 כפית מלח
אופן הכנה :
לשים את החמאה הרכה ( לא! מומסת) בצלוחית,
לשטוף היטב פטרוזיליה וכוסברה, ליבש, לקצוץ דק דק, להוסיף לחמאה הרכה,
להוסיף שום ומלח לערבב היטב עם מזלג להעביר לכלי הגשה ולשמור במקרר,
להוציא מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה לשולחן ולהתענג
**אפשר לשנות את עשבי התיבול כרצונכם, אני מכינה עם בזיליקום וזה יוצא נפלא **

תגובה אחת
מעולה. אני אוהבת חמאה מתובלת