היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חמאה מתובלת בשום ועשבי תיבול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

 חמאה מתובלת בשום ועשבי תיבול

 אי אפשר להפסיק לאכול אותה, במיוחד כשהיא מוגשת עם לחם. אני מכינה אותה לארוחות בוקר, במיוחד בשבתות כשאני מארחת ,לצד החמאה אני מגישה לחם שווה או לחמניות שום רכות ועסיסיות, החמאה טעימה ומשגעת ותמיד מתחסלת במהירות , אי אפשר להפסיק לזלול ממנה, ההכנה ממש פשוטה, החמאה משדרגת טוסטים בצורה מופלאה…:

חמאה מתובלת בשום ועשבי תיבול :

חומרים:

100 גרם חמאה רכה
1 שן שום בינונית מגורדת דק 
חופן פטרוזיליה 
חופן כוסברה 
1/4 כפית מלח 
 
אופן הכנה : 
לשים את החמאה הרכה ( לא! מומסת) בצלוחית,

לשטוף היטב פטרוזיליה וכוסברה, ליבש, לקצוץ דק דק, להוסיף לחמאה הרכה,
 
להוסיף שום ומלח לערבב היטב עם מזלג להעביר לכלי הגשה ולשמור במקרר,
 
להוציא מהמקרר 10 דקות לפני ההגשה לשולחן ולהתענג 
 
**אפשר לשנות את עשבי התיבול כרצונכם, אני מכינה עם בזיליקום וזה יוצא נפלא **

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן