היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חיתוכיות קוקוס ושוקולד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חיתוכיות קוקוס ושוקולד

 
 
חיתוכיות קוקוס ושוקולד או קוביות קטנות של עונג צרוף ב-10 דקות הכנה ללא אפייה , זה פרווה,, כשר לפסח והכי חשוב טעים קל ומהיר להכנה ,סוג של ממתק באונטי, שילוב מנצח של שוקולד וקוקוס, יש המון וריאציות לחיתוכיות שוקולד קוקוס זו הגירסה שלי …
 
חומרים: תבנית 25/20
כ-50 קוביות קטנות
ביסקוויטים/עוגיות יין 380 גרם
1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)
250 גרם שוקולד מריר
2 כוסות קוקוס (סה"כ 160 גרם כוס 200 מ"ל)
3/4 כוס סוכר (135 גרם)
 
אופן הכנה בסיס:
לשבור את הביסקוויטים / עוגיות יין (אני מכניסה את האריזה סגורה לתוך שקית נקייה ומכה  עם המערוך….) לפירורים בינוניים,
 
בקערית למיקרוגל לשים 3/4 כוס קרם קוקוס (125 מ"ל)  עם 100 גרם שוקולד מריר לחמם כחצי דקה עד שהחלב קוקוס חם,  להוציא ולערבב  עד לקבלת קרם חלק,
 
לשפוך את הקרם על הביסקוויטים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה .
 
לרפד תבנית עם נייר אפייה, ולשטח את תערובת הביסקוויטים בצורה אחידה.
 
אופן הכנה קוקוס:
בקערה למיקרוגל לשים 2 כוסות קוקוס, 1 כוס קרם קוקוס (190 מ"ל ), 3/4 כוס סוכר, לערבב ולהכניס לחימום עד שהסוכר נמס כ 1 דקה מקבלים עיסה לחה , משטחים על הביסקוויטים בצורה ישרה.
 
קרם שוקולד:
בקערית למיקרוגל לשים 150 גרם שוקולד מריר, 1/2 כוס (85 מ"ל)  קרם קוקוס, לחמם במיקרוגל עד שהחלב קוקוס חם לערבב עד לקבלת רוטב אחיד,
 
לשפוך על קרם הקוקוס לפזר את השוקולד על גבי הקוקוס (אפשר להזיז מצד לצד את את התבנית או פשוט למרוח עם סכין או פלטה ) לשמור במקפיא, לפני ההגשה להוציא מהמקפיא כ- 10 דקות ולחתוך לקוביות עם סכין גדולה (אפשר לחמם מעט את הסכין במים רותחים לנגב ולחתוך צורת חיתוך גיליוטינה מניחים ולוחצים ) .
 
אני שומרת במקפיא את הקוביות ומגישה חצי קפוא זה מפשיר בדקות וממש טעים קר 

קוביות לאחר חיתוך יצאו מהמקפיא השוקולד קפוא
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

10 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן