היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חיתוכיות נוטלה מהירות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חיתוכיות נוטלה מהירות, הן לא מתוקות מידי והשילוב בין הבצק פריך הנוטלה ואגוזי הלוז זה פשוט קסם בפה, זה לא סוד שאגוזי לוז ושוקולד זו החולשה שלי….

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

חיתוכיות נוטלה מהירות

חומרים: ל- 25 יחידות בגודל 4/4 ס"מ
תבנית 20/20
כוס בנפח 200 מ"ל
100 גרם חמאה (להוציא מהמקרר 15 דק לפני ההכנה)
1 חלמונים
1 כוס קמח + 1 כף (135 גרם )
1/3 כוס שקדים טחונים (35 גרם)
1/3 כוס אבקת סוכר (35 גרם)
קורט מלח

מילוי וציפוי:
צנצנת נוטלה (נשתמש ב- 3 כפות גדושות מאוד)
70 גרם אגוזי לוז קלויים מלוחים ללא קליפה וקצוצים גס

בצק אופן הכנה :

בקערת המיקסר עם וו גיטרה (k) לשים: 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות, 1 חלמון,1 כוס קמח + 1 כף קמח, 1/3 כוס אבקת סוכר, 1/3 כוס שקדים טחונים, קורט מלח,

נפעיל את המיקסר במהירות איטית (על מנת שהקמח לא יתפזר לכל עבר) עד שמתקבלים פירורים קטנים, נגביר את המהירות עד לקבלת בצק אחיד בלבד (להימנע מערבוב יתר על מנת לא לפגוע בפריכות הבצק ), נחלק את הבצק: 2/3 חלק אחד, ו- 1/3 מהבצק חלק שני,

נחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו

נשטח בתבנית מרופדת בנייר אפייה את 3/4 הבצק נחורר במזלג ונכניס למקפיא ל- 10 דקות,
את 1/3 מהבצק נעטוף בשקית אוכל פשוטה, נשטח ונכניס גם למקפיא.

אחרי 10 דקות, נאפה את הבסיס שבתבנית (ישר מהמקפיא ) 15 דקות אפייה, נוציא ונמתין 10 דקות, נמרח 3 כפות גדושות של נוטלה על גבי הבסיס, נפזר אגוזי לוז קצוצים (ללא הקליפה ), נגרד את שליש הבצק מעל האגוזים במגרדת גסה את 1/3 הבצק ששמרנו בניילון במקפיא (בלי הניילון כן….) ונכניס לאפייה לעוד 15 דקות או עד שהבצק זהוב,

נניח בצד לקירור, לאחר שהתקרר נחתוך לקוביות ונהנה מכל ביס,

לסרטון הכנה הכנסו לכאן

לעוגיות ירח פטנט במילוי שוקולד הכנסו לכאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן