היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חטיף טופי ואגוזי לוז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חטיף טופי ואגוזי לוז טעים וממכר! שכבה פריכה של בצק סופר קריספי, באמצע טופי מהיר הכנה, אגוזי לוז וציפוי של שוקולד חלב, מתקבל חטיף טופי אגוזי לוז מטריף, סוג של טוויקס משודרג , מבטיחה לכם אתם לא תפסיקו ליישר, תחתכו למלבנים או ריבועים בגודל הרצוי לכם אפשר להכין מראש ולשמור במקרר, ותהנו מכל ביס

חטיף טופי ואגוזי לוז

חומרים: כוס בנפח 200 מ"ל
150 גרם חמאה
2 כפות חלב
1 כפית ליקר אמרטו או תמצית וניל
1 חלמון ביצה (L)
1/2 כוס סוכר חום (דמררה)
1.1/2 כוסות קמח (180 גרם סה"כ)
2 כפות קורנפלור

חומרים לטופי:
1 פחית חלב מרוכז 400 מ"ל
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר חום
2 כפות דבש
1 כפית תמצית וניל

ציפוי:
100 גרם אגוזי לוז קלויים ללא קליפה (אפשר מלוחים ולהסיר את הקליפה) שבורים גס
200 גרם שוקולד חלב
שקית זילוף חד פעמית.

בסיס אופן הכנה:
בקערה שמים 150 גרם חמאה 1 חלמון ביצה, 1/2 כוס סוכר חום, כוס וחצי קמח, 2 כפות קורנפלור וכף חלב נלוש ידנית (אפשר גם במיקסר עם וו גיטקה) עד שנוצרים פרורים, להוסיף עוד 1 כף חלב ולערבב עד לקבלת חתיכות בצק גדולות, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשטחים, מחוררים את הבצק עם מזלג.
מעבירים למקפיא ל-15 דקות, לאחר מכן אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהבסיס מזהיב, מוצאים ומקררים.

שכבת טופי אופן הכנה:
שמים בקלחת פחית חלב מרוכז, 1/2 כוס סוכר, 50 גרם חמאה 2 כפות דבש וכפית תמצעת וניל, מבשלים על הגז (להבה בינונית) תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס והרוטב מסמיך (זהירות זה רותח מהר)
שופכים על הבסיס הקר, מפזרים אגוזי לוז קלויים ושבורים גס על פני הטופי, מניחים בצד ל- 10 דקות.

ציפוי השוקולד:
200 גרם שוקולד חלב

ציפוי אופן הכנה:
בקערית למקרוגל שמים 200 גרם שוקולד חלב ומחממים בפולסים של 15 שניות עד שהשוקולד נמס,
(שימו לב לא לחמם יתר על המידה ) נעביר את השוקולד לשקית זילוף (יותר קל לפזר את השוקולד בצורה אחידה על פני הטופי )

מזלפים את ציפוי השוקולד על גבי הטופי ומכניסים לקירור ל-3 שעות.

לחתוך למלבנים או ריבועים (בגודל הרצוי לכם (לשיקולכם) ולהתענג על כל ביס!
לשמור במקרר (אפשר גם במקפיא ) להפשיר לפני ההגשה.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן