היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בראוניז שוקולד מהיר הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בראוניז שוקולד מהיר הכנה, קוביות קטנות של אושר מתוק, אני אוהבת לחתוך לריבועים של ביס, מתכון קל ומהיר הכנה, את הבראוניז הזה אוכלים קר, לחתוך לקוביות ולהגיש קר ישר מהקירור הטעם מופלא,
המרקם פאדג'י ונמס על הלשון, האגוזים מוסיפים קראנצ'יות עונג צרוף מובטח.

אני אוהבת לארוז את קוביות הבראוניז בשקיות קטנות ולחלק טעימות, כיף לקבל פינוק מתוק הום מייד, שוקולד מבחינתי זו אהבה וחולשה ❤ אפשר להכין יומיים מראש לפני ההגשה, נשמר במקרר כשבוע.

בראוניז שוקולד מהיר הכנה

תבנית 30/25

חומרים: להמון קוביות ביס (כוס בנפח 200מ"ל)
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות גסות
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב (שוקולד צ'יפס או קוביות גסות של שוקולד חלב)
1 כוס סוכר לבן (180 גרם)
1/2 כוס קמח (60 גרם)
3 כפות קקאו (30 גרם)
4 ביצים L
1 כף ליקר אמרטו/תמצית וניל
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה:

שמים בקערה חסינת חום 200 גרם שוקלד ו-200 גרם חמאה מכניסים למיקרוגל להמסה כ-2  דקות  לבדוק באמצע עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין, להוציא מהמיקרוגל ולערבב עם כף עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.

בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה נשים 4 ביצים שלמות (ללא הקליפה כן…) 1 כוס סוכר לבן, להקציף במהירות גבוהה עד שהביצים תפוחות כ 2 דקות (הקצף דליל זה בסדר),

להוסיף את תערובת השוקולד והחמאה לקערת הביצים ונערבב עם מרית/ לקקן בתנועות עדינות עד שהבלילה אחידה,

מוסיפים 1/2 כוס קמח ו3 כפות קקאו מערבבים עד שהתערובת אחידה,

מוסיפים 50 גרם שוקולד חלב (שוקולד צ'יפס או קצוץ גס) מוסיפים 100 גרם אגוזי מלך שלמים לערבב מעט,

לרפד תבנית בנייר אפיה, לשפוך את תערובת השוקולד לתבנית, לשטח את התערובת בצורה אחידה, לאפות בחום 170 מעלות טורבו במדף האמצעי בתנור כ- 20 – 25 דקות בלבד (ברגע שנעשה קרום קצת קשה מעל העוגה (בקצוות ) ומרכז העוגה קיבל קרסט אבל עדיין קצת רך מאוד זה מוכן להוציא מהתנור, לקרר היטב חובה לשמור במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה, (לפני החיתוך אני מכניסה את הבראוניז למקפיא 15 דקות זה מקל על החיתוך) עם סכין גדולה לחתוך לקוביות ביס ולהגיש (אני מנקה את הסכין מהשוקולד בין חיתוך לחיתוך במידת הצורך).

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

  1. הכנתי אתמול למשלוח מנות. הם טעימים בטירוף. יש להם טעם שוקולדי מרוכז, פשוט תענוג. תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן