היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בננה מטוגנת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בננה מטוגנת


כשאני רוצה לפנק את קובי אני מכינה לו בננה מטוגנת חמה וטעימה, בצק הסיגר קריספי, הבננה חמה, בשילוב סירופ מייפל או סירופ שוקולד זה פשוט חגיגה מושחתת! כמה דקות של הכנה ויש לכם קינוח מושלם נוסטלגי מתוק וטעים 

בננה מטוגנת :

חומרים:
חבילה עלי סיגר (מוכנים) 
בננות (בכמות הרצויה)
סוכר וקינמון לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק 

להגשה 

50 גרם שוקולד חלב מומס
סירופ מייפל איכותי
נוטלה
50 גרם שוקולד לבן מומס 
אבקת סוכר

אופן הכנה :

ממלאים עלה סיגר בחצי בננה (לישר אותה כמה שאפשר)
לפזר על הבננה חצי כפית סוכר ומעט קינמון, מקפלים לצורת מעטפה,
מטגנים בשמן חצי עמוק כשהפתח כלפי מטה (שלא יפתח) מטגנים עד שמזהיב מכל הצדדים,
מוצאים לנייר סופג ממתינים כמה דקות, חותכים ומגישים עם אבקת סוכר, מייפל, שוקולד מריר מומס או שוקולד לבן מומס.


 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

  1. איזה רעיון מהמם ,אים לא הכנתי ולא אכלתי סופגניות ,את הבננה בהחלט אכין תחליף מצויין תודה לך סיגל חנוכה שמח 😍😍

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן