היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בורקס פילו בשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בורקס פילו בשר, עם עשבי תיבול  וחמוציות עשיר וטעים, מנה ראשונה מנצחת, אני מגישה עם רוטב טחינה ורוטב עגבניות מרוסקות זה פשוט מעדן, אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא לפני האפייה (חוסך המון זמן) לאפות סמוך להגשה בלי להפשיר, קפוא מהמקפיא לתנור, הכי טעים לאכול חם חם ולהתענג על כל ביס….

בורקס פילו בשר

חומרים: 14 יחידות
1 חבילה בצק פילו (נשתמש בחצי כמות)
בצל גדול  מאוד
700 גרם בשר בקר טרי טחון שומני
1/2 חבילה פטרוזיליה ( רחוצה וקצוצה )
1/2 חבילה כוסברה ( רחוצה וקצוצה )
1/2 כוס חמוציות
1/3 כוס צנוברים
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח

אופן הכנת המילוי :
בסיר נשים רבע כוס שמן ובצל גדול מאוד קצוץ בינוני,
נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף בשר טחון נערבב ונטגן עד שהבשר משנה את צבעו וכל הנוזלים מתאדים,
נוריד מהאש, נוסיף תבלינים: 1/4 כפית קינמון, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, נערבב ונניח בצד לקירור, לאחר שהבשר התקרר נוסיף לצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה כוסברה וחצי כוס חמוציות.
נערבב, נטעם ונתקן תיבול במידת הצורך .

על נייר אפייה נסדר עלה פילו, נבריש במעט שמן ונחצה לאורך (נקבל 2 מלבנים ארוכים) נפזר 2 כפות גדושות מאוד מתערובת הבשר בקצה דף הפילו באמצע (נשאיר שוליים ללא בשר), נגלגל את הבצק על הבשר 2 גלגולים, נקפל את קצוות דף הפילו ונמשיך לגלגל, נשמן את הגליל במעט שמן ונגלגל עד הסוף, מברישים את המאפה במעט שמן ומניחים בתבנית, 
לאחר שהכנו את כל המאפים מפזרים שומשום וקצח ,(אם מכינים מראש זה הזמן להקפיא )

מכניסים לתנור מחומם מראש בחום 180 מעלות ואופים כחצי שעה עד להשחמה, מוצאים ומגישים לשולחן 
במידה ונשארו לכם מאפים שומרים במקרר , רצוי לחמם בתנור או בטוסטר אובן ולא במיקרוגל 😍

**במידה ומקפאים מפרידים בין בורקס לבורקס עם נייר אפייה ***

פסטייה מרוקאית

סרטון הכנה לחצו כאן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן