היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

אורז מהיר עם אפונה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אורז מהיר עם אפונה, תוספת חמה, טעימה ומהירת הכנה אני אוהבת להוסיף שמיר, מי שלא מתחבר יכול לוותר (לא מבינה אתכם אנשים שלא אוהבים שמיר….)
עם סלט ירקות ליד מבחינתי זו ארוחה מלאה, לא תמיד מתחשק לי בשר, והתבשיל הזה סוגר לי פינה.


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

אורז מהיר עם אפונה

חומרים: כוס 200 מ"ל
2 כוסות אורז יסמין (לשטוף הייטב ולסנן)
חצי חבילה שמיר טרי
2 כוסות אפונה ירוקה (קפואה שטופה ומסוננת)
1 בצל גדול מאוד מקולף וקצוץ לקוביות
5 כפות שמן
4 כוסות מים רותחים (800 מ"ל )
1 כפית גדושה כורכום
1.1/2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור


אופן הכנה:

בסיר סוטאז' קוטר 28, (אש גבוהה) נשים 5 כפות שמן, נטגן 1 בצל גדול מאוד חתוך לקוביות בינוניות עד להזהבה, נוסיף 2 כוסות אורז יסמין שטוף ומסונן, נערבב מעט, נוסיף 2 כוסות אפונה קפואה שטופה ומסוננת, 4 כוסות מים רותחים (800 מ"ל להשתמש בכוס שמדדנו את האורז), חצי חבילת שמיר שטופה וקצוצה דק, נערבב מעט, נוסיף תבלינים: 1 כפית גדושה מאוד כורכום, 1.1/2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, נערבב מעט, נכסה את הסיר במכסה נביא לרתיחה וננמיך את האש,

אני אוהבת לשים מגבת מטבח מקופלת על המכסה למנוע מהאדים לצאת (שימו לב שהמגבת לא נוגעת באש !
לבשל 20 דקות, לאחר 20 דקות לערבב עם מזלג בעדינות, לכסות את הסיר שוב ולכבות את האש,

לתת לסיר עוד 10 דקות מנוחה (עם מכסה סגור ) להגיש חם חם בתאבון…

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן