היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

אצבעות בצק עלים במילוי תפוחים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אצבעות בצק עלים במילוי תפוחים כמה פשוט ככה טעים לפזר מעט אבקת סוכר כשהמאפים חמימים ולהגיש .

חומרים:
1/2 חבילה בצק עלים (מוכן) מפשירים במקרר
2 תפוחי עץ מסוג סמית
1 כפית קינמון
1 כפית לימון טרי
4 כפות סוכר
1 כפית קמח/ פרורי לחם

1 ביצה להברשת המאפים
אבקת סוכר להגשה

אופן הכנה:

המילוי:
מקלפים את התפוחים חותכים לחצי מנקים מהליבה ופורסים דק שמים בקערה , מוסיפים סוכר, קינמון, לימון וקמח
מערבבים מעט.

מרדדים מעט את הבצק עלים (על משטח מקומח) אני עובדת על נייר אפייה זה פחות מלכלך ורצוי שהבצק יהיה קר כך קל יותר לעבוד אתו.
חותכים את הבצק למלבנים בגובה 5 ס"מ ואת המלבנים לריבועים באורך 5 ס"מ , מניחים על כל ריבוע באמצע 4 פרוסות של תפוחים סוגרים למלבן ומהדקים את הקצוות , מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה , מברישים את המאפים עם ביצה ואופים בתנור חם בחום 180 מעלות עד להזהבת המאפים, כ-1/2 שעה, מוצאים מקררים מעט מפזרים אבקת אפייה ומגישים , כשהמאפים חמימים הם פשוט נהדרים.    
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן