היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בורקס פיצה ממלאווח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בורקס פיצה ממלאווח, ארוחת ערב מהירה שהכינה ביתי אופק המוכשרת, יצא טעים אש, כמה פשוט ככה טעים,
את המתכון היא הכינה וכתבה לכם בעצמה ….


חומרים למגש:
3 יחי מלאווח שופרסל לאחר הפשרה
3 כפות רסק עגבניות טבעי כפית שמן זית 100 גרם גבינה מלוחה 6 פרוסות גבינה צהובה – 28% רבע כפית פפריקה מלח ופלפל לפי הטעם אורגנו כף מים
מעט קמח (לקימוח)

אפשר להוסיף: זיתים, פטריות, תירס, כל מה שאוהבים.

אופן ההכנה :
בקערית שמים 3 כפות רסק, 1 כפית שמן, רבע כפית פפריקה, פלפל שחור, מלח, כף מים ומערבבים .
על נייר אפיה מפזרים מעט קמח ועליו מניחים את המלאווח , מפזרים מעט קמח על המלאווח עצמו בכדי שלא ידבק למערוך, מרדדים מעט ,
מורחים, שליש מרוטב העגבניות על גבי כל מלאווח , מפזרים מעט אורגנו , 2 פרוסות גבינה צהובה ושליש מכמות הגבינה המלוחה. מגלגלים את המלאווח שהכנו לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ,
מניחים על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה עם רווחים של כ- 2 ס"מ . מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים עד שהמלאווח מזהיב והגבינה מבעבעת .


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן