היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פסטרמה ביתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
 

פסטרמה ביתית נהדרת אמיתית ללא חומרים משמרים בשר ההודו עשיר בברזל , ויטמין B12 חלבון, אבץ  והוא גם דל שומן , אצלנו אוהבים לאכול אותו קר בתוך כריך עם מעט טחינה או מיונז,  אפשר להוסיף חתיכות פסטרמה לסלט ואז מתקבלת ארוחה בריאה ומשביע ,
את המתכון של הפסטרמה קיבלתי מחבר טוב שלנו זוהר שקל עם קצת שינוייםשלי יצא מתכון נהדר וטעים מומלץ!! שימו לב יש להשרות את ההודו לילה שלם במקרר:

חומרים:

2 נתחים של חזה הודו נקבה (לבקש מהקצב) כ- 2 ק"ג
1/4 כוס שמן קנולה
3-4 עלי דפנה
2 כפות חרדל דיז'ון (גרגרים)
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנה :
יום לפני הצליה: בתוך קערה מורחים את 2 נתחי ההודו בחרדל דיז'ון, בשמן ובתבלינים (פפריקה, פלפל שחור ומלח) מחדירים את הרוטב היטב לתוך בשר ההודו (עם הידיים) מפזרים את עלי הדפנה מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של כ-12 שעות (אפשר יותר).
למחרת , מורחים היטב את ההודו ברוטב שיש בקערה מפזרים עוד מעט פפריקה מתוקה ,
מחממים תנור ל-200 מעלות מעבירים את ההודו לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים לתנור לחצי שעה , לאחר מכן מנמיחים את החום של התנור ל-170 מעלות מוצאים את נייר האפיה שכיסה את ההודו ואופים עוד 20 דקות , מוצאים ומניחים לנתחים להתקרר לפרוס ולאכול , לשמור במקרר הכי טעים לאכול את ההודו קר.

הצעת הגשה : סלט חסה ועגבניות  עם רוטב : 1 כפית מיונז, 1 כפית חרדל דז'ון, 1/2 כפית דבש, קורט מלח, לערבב הכל ולשפוך על הסלט עם נתחים קרים מההודו מעדן.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן