היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת גבינה פירורוים ושקדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה פרורוים טעימה ונימוחה בתוספת מקלות שקדים קריספיים שמוסיפים קראנצ'יות  לעוגה , הקרם נטו גבינות ושמנת מתוקה , זהירות היא אפשר להפסיק לישר…..

תבנית קפיצית קוטר 24
חומרים לבסיס:
1.1/2 כוסות קמח תופח

1/3 כוס סוכר,

150 גרם חמאה,
2 חלמונים
מקלות שקדים 100גרם (לא חובה )

אופן הכנה :
לערבב הכל עם מזלג עד שנוצרים פירורים בלבד , לשטח 2/3 מהבצק על תבנית 26 או מלבנית חד פעמית הבינונית את ה-1/3 הנותר לשטח כמו פיתה (לא דק) על תבנית קטנה , לפזר את השקדים מעל להדק מעט , לאפות ביחד בחום בינוני עד שמזהיב, להוציא מהתנור ולקרר.

חומרים למלית :
2 שמנת מתוקה 38% ,סה"כ 500 מ"ל
250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
חצי מיכל שמנת חמוצה 27% (100 מ"ל)
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1/2 כוס סוכר

אופן הכנה:
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
לשים בקערה גבינות שמנת חמוצה וסוכר, לערבב מעט עד שמתקבלת בלילה חלקה , להוסיף את הגבינות לקערת הקצפת ולהקציף עד שהתערובות התאחדו , לשים את הקרם שנוצר על הבסיס שהתקרר , לפורר לפירורים את 1/3 הבצק עם השקדים שאפינו בנפרד ולפזר על העוגה בצורה אחידה לקרר היטב לפני ההגשה.
(רצוי להכין את העוגה לילה מראש).

בגירסה האישית
בגירסת הכוס :

 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן