היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פיצוחים תוצרת בית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פיצוחים פיקנטיים מתובלים הום מייד קריספים וטעימים נשנוש מלוח ומטריף, הכי חשוב קל להכנה! אני אוהבת להכין פיצוחים בבית יש לי שליטה על כמות המלח שאני מכניסה בהם , זה תורם רבות לאורח חיים בריא שאני מנסה לסגל לעצמי ולמשפחתי , במהלך השבוע אנחנו אוכלים המון ירקות ופירות טריים , אוכל מבושל שאני מכינה , כמעט ולא קונה אוכל מעובד , כן לפעמים אנחנו אוכלים ג'אנק פוד אבל באמת שלא הרבה, מתוקים רק בסופ"ש ושוב רק חומרים איכותיים וטובים,  אבל הזוגי שלי אוהב נשנושים (בינינו הוא גם יכול להרשות לעצמו איזה כיף לו..), במיוחד בקיץ ליד בירה קרה אחרי ריצה טובה  (הוא מרשה לעצמו לנשנש לאחר שהוציא המון אנרגיה) כשאני רוצה לפנק אותו אני מכינה לו את הנשנוש האולטימטיבי ליד הבירה , פיצוחים תוצרת בית … זהירות ממכר! .

חומרים :
150 גרם שקדים לבנים(ללא קליפה) חצויים(לא קלויים)
100 גרם אגוזי קשיו (לא קלויים )
25 גרם גרעיני חמנייה (לא קלויים)
25 גרם גרעיני דלעת (לא קלויים)
3 כפות שמן זית
1 כף שטוחה פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח גרוס
קורט צ'ילי גרוס חריף (או לפי הטעם)
אופן הכנה :
לקלות רק את הקשיו בתנור בחום 180 מעלות ל10 דקות ולקרר ,
במחבת לחמם 3 כפות שמן זית , להוסיף את כל הפיצוחים,שקדים קשיו גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת לערבב כ-2 דקה על אש בינונית עד להזהבה קלה, להוסיף את הפפריקה,צ'ילי גרוס חריף, מלח ולהמשיך לערבב כ -4 דקות לתת לתערובת להתקרר לגמרי (כשהתערובת חמה השקדים לא קריספים זה יסתדר כשיתקרר) ולהגיש .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן