היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

רולדת קרם קפה בציפוי שוקולד לבן קפה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רולדת קרם קפה בציפוי שוקולד לבן קפה

רולדת קרם קפה בציפוי שוקולד לבן קפה, רולדה אוורירית רכה וטעימה במילוי קרם וניל קפה בציפוי שוקולד לבן קפה, שילוב טעמים מדהים יש לה לוק הורס והכי חשוב קלה להכנה, לטענת הבעלול הרולדה הכי טעימה שטעם, רצוי לשמור במקרר כ-8 שעות לפני ההגשה ולהתענג

רולדת קרם קפה בציפוי שוקולד לבן קפה

חומרים לרולדה:
1/2 כוס קמח תופח (60 גרם)
1/2 כוס סוכר (90גרם)
4 ביצים (L)
1 כפית שמן  
נייר האפייה.

קרם:
2 שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל סה"כ לשמור 3 כפות לציפוי )
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב
1 כפית נס קפה שטוחה (קפה נמס או תמצית אספרסו למי שאוהב טעם חזק של קפה)

לציפוי :
150 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמנת מתוקה (ששמרנו)
1/4 כפית נס קפה (נמס)
פולי קפה שלמים לקישוט (לא חובה)

אופן הכנה:
להקציף את הביצים שלמות כ-3 דקות עד לקבלת קצף בהיר ותפוח , להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף עד לקבלת קצף אחיד התערובת קצת דלילה זה בסדר.

להוסיף את הקמח, לערבב בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת תערובת אחידה .
לשמן היטב (זה חשוב למניעת הדבקות) נייר אפייה ולהניח על תבנית מרובעת של התנור , לשפוך את התערובת על פני הנייר בצורה אחידה (לפזר בעזרת המרית) לאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ יוצא נקי.
מקררים את העוגה .

בעזרת סכין משחררים את קצבות העוגה (סביב כל העוגה) ומעבירים את הסכין מתחת לפני העוגה לשחרר את התחתית  עד שכל העוגה נפרדת מנייר האפייה,  מתחילים מקצה אחד עד שמגיעים לקצה השני..

קרם:
להקציף  2 שמנת מתוקה, כפית נס קפה נמס עם 3/4 כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג וניל לקצף יציב.

הרכבת העוגה:
כשהעוגה על גבי התבנית (אחרי ששחררנו אותה מהתחתית), מורחים 1/2  מכמות הקצפת  על פני כל העוגה, מגלגלים את העוגה לקבלת רולדה,
מרימים ומעבירים את הרולדה,  (תופסים מתחתית הרולדה ומרימים ) למגש הגשה,
מורחים את יתרת הקרם על פני כל העוגה, מישרים ומשטחים את הקרם עם סכין רחבה,

מכינים את ציפוי השוקולד הלבן:
בקערית למיקרוגל שמים 150 גרם שוקולד לבן 1/4 כפית נס קפה , 3 כפות שמנת מתוקה, מחממים בפולסים  1/2 דקה מערבבים ומכניסים שוב ל-1/2 דקה עד שהתערובת נמסה לשים לב כי שוקולד לבן נשרף מהר,

מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה (במידה והתערובת סמיכה מוסיפים עוד מעט חלב) מעבירים לשקית זילוף, מניחים בצד ל3 דקות , 
חותכים את קצה שקית הזילוף ליצירת חור קטן ומזלפים פסים צפופים על פני כל העוגה .



 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

  1. סיגלי עוגה משגעת ואני בטוחה שהטעם שלה מדהים (וכן אני לא חובבת קפה אבל היא נראת ממש טוב).

  2. וואו איזה יופי עוגה קלה להכנה אלגנטית וצנועה ששווה מיליונים
    תענוג ממש כל הכבודדדדד לך יקירה 💖

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן