היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות שוקולד לבן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות עם שוקולד לבן פריכות  וממכרות , הריח שמתפזר בבית בזמן האפייה משגע את בלוטות הטעם  מומלץ!!

כ-22 יחידות
חומרים:
125 גרם חמאה רכה
1.3/4  כוסות קמח (כוס חד פעמית שתיה קרה)
2 כפות סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1 שקית סוכר וניל
3 כפות חלב
1/2 כפית אבקת אפיה
200 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות גדולות
 אופן הכנה:
מערבבים עם מזלג חמאה רכה , סוכר לבן , סוכר חום  סוכר וניל, 3 כפות חלב ותמצית וניל לתערובת אחידה וקרמית,
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה לערבב עד לקבלת פרורים , להוסיף את קוביות השוקולד הלבן לערבב מעט .
להניח את הבצק על גבי נייר אפיה לסדר בצורת נקניק לעטוף את הבצק ולהקפיא ל- שעתיים , להוציא ולחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ לסדר על נייר אפיה בתבנית התנור , לחמם את התנור לחום 180 מעלות ולאפות 13 דקות ,להוציא מהתנור ולהניח לקרור (העוגיות מזהיבות בצדדים ונשארות לבנות במרכז זה מצויין)  חשוב לצנן את העוגיות היטב לפני שמעבירים אותם לצנצנת (או טועמים) כשהם חמות הם מתפרקות.
תהנו


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן