היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

במיה ברוטב עגבניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

במיה ברוטב עגבניות, מנה טעימה טעימה, מה גם שהיא לא משמינה אז בכלל חגיגה,

במיה נכנסת לקטגורית הירקות או שאוהבים או שלא מסוגלים לגעת, כמו כוסברה (אוהבת,) כרוב ניצנים
(מגרה אבל לא טעים לי ) ….

בילדותי אני זוכרת את סבתי מקלפת במיה קטנה, טרייה, (מורידים רק את החלק העליון של הבמיה בעדינות בצורה סיבובית),

לאחר מכן מייבשת בשמש, מטגנת בשמן (בנדיבות) לפני הבישול, המון עבודה,

היום לקיצור הליכים אני משתמשת בבמיה קפואה, היא נהדרת, מהירת הכנה ויוצאת נפלא, אני מטגנת עם 1 כף שמן את כל הסיר וזה יוצא נפלא, לא כמו המקור אבל בהחלט קרוב ולגמרי הגירסה הדיאטטית …

אפשר להוסיף לתבשיל קציצות בשר/נתחי עוף או כמו שאני אוהבת רק במיה טעימה ודלת קלוריות, שנתחיל ?

במיה ברוטב עגבניות

חומרים:
1 חבילה במיה מופשרת (סנפרוסט)
5 עגבניות שרי
1 כרישה החלק הלבן בלבד שטופה וחתוכה לטבעות
1 בצל לבן חתוך לקוביות
2 שיני שום
2 כפות רסק עגבניות (100 גרם)
1 כף שמן
1 כפית פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח (או לפי הטעם)

אופן הכנה :

בסיר שטוח סוטאז' 28 רצוי טפלון, נשים 1 כף שמן,  נוסיף 1 בצל לבן חתוך לקוביות, טבעות כרישה (החלק הלבן בלבד רחוץ היטב), נטגן על אש בינונית עד להזהבה,

נוסיף במיה ונמשיך לטגן כ- 4 דקות לערבב מידי פעם , נוסיף עגבניות שרי חצויות, 2 שיני שום פרוסות, 2 כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מים רותחים עד לכיסוי הבמיה, לבשל עם מכסה סגור, אש בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים והבמיה רכה ומבושלת.
לאכול עם אורז לבן זה מעדן ❤❤

**אפשר להוסיף עוף לתבשיל בזמן טיגון הירקות, ולהמשיך את שאר השלבים כרגיל.

לתוספות נוספות :

אפונה

תבשיל חצילים פיקנטי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן