היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

שווארמה פטריות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שווארמה פטריות, בתוך פיתה עם טחינה, חומוס, קצת חריף וזה מרגיש כמעט כמו שווארמה אמיתית, פחות קלוריות והמון טעם ומרקם, אפשר להגיש ישירות על טחינה או חומוס ולוותר על הפיתה, בכל מצב זה מעדן מהיר וקל להכנה מנה נהדרת לצמחונים וטבעונים ולא רק ….

סלט סלרי, אחד הסלטים שאני ממש אוהבת, הוא קראנצ'י חמצמץ וטעיםםם אני מסוגלת לאכול את כל הקערה, קל להכנה אפשר ורצוי להכין אותו שעה לפני ההגשה הטעמים מתמזגים והסלט משתבח, אפשר להגיש אותו בתוספת פיצוחים ואפשר גם בלי הוא טעים בכל מצב, הסלט הזה מככב אצלנו …

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

שווארמה פטריות

חומרים ל- 4 מנות

2 בצלים גדולים

1 שן שום קטנה קצוצה דק

5 כפות שמן זית

1 פלפל חריף אדום (אופציונלי)

2 חבילות פטריות שמפניון טריות

2 חבילה פטריות פורטבלו

תבלינים:

1 כפית גדושה כורכום

1/2 כפית כמון,

קורט שבבי צ'ילי גרוס חריף (לא חובה )

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה אדומה

3/4 כפית מלח (או לפי הטעם)

חופן פטרוזיליה שטופה וקצוצה

אופן הכנה:

נקלף ונשטוף 2 בצלים, נחתוך כל בצל לחצי ואז לרבע, נפרוס לפרוסות בינוניות,

נחתוך את הפטריות לפרוסות בינוניות,

נחמם מחבת קוטר 28 רצוי טפלון, נוסיף 5 כפות שמן זית,

נוסיף את הבצלים הפרוסים ונטגן עד להזהבה על אש גבוהה,

כשהבצל מזהיב נוסיף את הפטריות החתוכות, (זה נראה המון אבל מצטמצם לחצי תוך כדי צליה)

נוסיף, 3/4 כפית מלח, 1 כפית גדושה כורכום, 1/2 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית כמון, 1/4 כפית פלפל שחור, קורט שבבי צ'ילי, 1 שן שום קצוצה דק, נמתין כדקה ונערבב את הפטריות עם התבלינים, עד שהפטריות מצטמצמות, טועמים ומתקנים תיבול, מפזרים פטרוזליה קצוצה, ו1/4 פלפל צ'ילי פרוס דק ומכבים את האש

מגישים חם עם פיתות,טחינה ומתענגים ❤️

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן