היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פאי בוטנים ושוקולד לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פאי בוטנים ושוקולד לפסח

 

 

מי כמוני מחכה לעוגיות בוטנים הקנויות של פסח ?? אני משוגעת עליהן, זוללת אותן ומשתדלת לא לחשוב על הקלוריות..  אני מסוגלת לנשנש מהן כל היום, העוגיות הקנויות היחידות שאני אוהבת,

אז מה יותר טבעי מלהמציא קינוח על בסיס העוגיות המטריפות האלה, קינוח מהיר וקל להכנה, אפשר להכין בגרסה חלבית ובגרסת הפרווה שתיהן טעימות, קינוח מיוחד בכלום עבודה, יהודית אביב הלוחשת לאוכל החברה המוכשרת והמדהימה שלי, הכינה בהשראת הפאי שלי (זכיתי) , טארט בוטנים הורססס !! עם תחתית של בוטנים טחונים, כי היא בניגוד אלי לא אוהבת את עוגיות הבוטנים של פסח, המתכון שלה כאן מוזמנים להכין גם את הגרסה הטעימה שלה, מאחלת לכם  חג פסח שמח וטעים ..

יש סרטון הכנה לפאי מוזמנים להכנס….

פאי בוטנים ושוקולד לפסח

חומרים תבנית קוטר 22 : כוס בנפח 200 מ"ל
8-9 עוגיות בוטנים של פסח (300 גרם)
200 גרם בוטנים קלויים וקלופים
150 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס לפרווה (כ-9 כפות )

אופן הכנה :

להניח את הרינג על נייר אפייה (אני מניחה את הרינג על צלחת שטוחה),
למעוך את עוגיות הבוטנים אחת אחת ולהדק אותן לתבנית בתחתית ובדפנות, (במידה והעוגיות לא מספיק לחות להוסיף 1 כף חלב/מים.
ליצור בסיס לפאי  (אם משתמשים בתבנית קפיצית לרפד אותה בנייר אפייה ולהמשיך באותה דרך)


לפזר את הבוטנים על גבי הפאי,


לחמם במיקרוגל 150 גרם שוקולד מריר עם 3/4  כוס שמנת מתוקה (או קרם קוקוס לפרווה)  כ-30 שניות
לערבב לבלילה חלקה ומבריקה (במידה וחסר מעט שמנת/קרם קוקס להוסיף)

לשפוך על הבוטנים, להכניס למקרר מינימום ל-1/2 שעה, לחלץ את הפאי מ הרינג (אני מעבירה סכין בדפנות) לפרוס ולהתענג.


***אפשר להחליף את השוקולד מריר בשוקולד לבן, חלב, טופי מה שאוהבים

***אפשר להחליף את הבוטנים בכל אגוז אחר (אגוזי לוז קלויים, אגוזי מלך טבעים, וכו')
***אני קונה בוטנים מלוחים ומפרידה את הקליפה השילוב של השוקולד עם הבוטנים מדהים.

 

פאי בוטנים סרטון הכנה

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

12 תגובות

  1. חג שמח
    הכנתי את הפאי המשגע הזה
    קל מאוד וטעים בטרוף אי אפשר להפסיק לאכול ממנו! הכפלתי כמויות ועשיתי בתבנית 26
    תודה רבה על מתכון משגע!!

    1. היי,
      כן אפשר לשמור במקפיא מכוסה היטב להפשיר במקרר או בחוץ לפני ההגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן