היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת גבינה קפוצ'ינו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

 עוגת גבינה קפוצינו קרה קלה ומהירה  20 דקות עבודה ושעתיים במקפיא ויש לכם עוגת גבינה בטעם קפה חלומית 🙂

תבנית 24 נשלפת
חומרים:
1 חבילת בישקוטים
3/4 כוס מים רותחים
1 כפית נס קפה
2 כפיות ליקר אמרטו/שוקולד/קפה
1/4 כוס חלב

קרם:
2 שמנת מתוקה 38%
500 גרם גבינה לבנה 5%
3/4 כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כפית גדושה נס קפה נמס

קישוט:
50 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית נס קפה

אופן הכנה:

בצלחת עמוקה לשים 3/4 כוס מים רותחים, 2 כפיות ליקר, 1/4 כוס חלב לערבב , לטבול את הבשקוטים משני הצדדים ולסדר בתבנית 24 ,

קרם: בקערה לשים 500 גרם גבינה לבנה, 3/4 כוס סוכר ושקית סוכר וניל, לערבב עם כף עד להמסת הסוכר

בקערת המיקסר להקציף 2 שמנת מתוקה כפית גדושה נס קפה ואינסטנט פודינג וניל, לקרם יציב, להוסיף את תערובת הגבינה לערבב מעט עד שהקרם אחיד, לשפוך על הבישקוטים , להכניס למקפיא לשעתיים , לגרד שוקולד לבן ולפזר בצדדים (יוצרים חישוק), לפזר עם מסננת דקה את הנס קפה מעל השוקולד הלבן בצורה אחידה.  להגיש ולהתענג 🙂

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן