היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

מאפה בצק עלים בטטה, תפוח אדמה, זיתים, בצל וגבינה חמד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה בצק עלים גבינת חמד , בטטה, תפוח אדמה, זיתים ובצל, מאפה טעים וקל להכנה בתוספת סלט זו ארוחת ערב נהדרת גבינת החמד משתלבת מעולה עם כל הטעמים לאכול חם ולהתענג .

חומרים :
1/2 חבילת בצק עלים
1 חבילה גבינת חמד 16% (250 גרם)
100 גבינת חמד 5% מגורדת
1 תפוח אדמה בנוני
1 בטטה קטנה
1 בצל קטן פרוס לטבעות
1 כף רוטב פסטו
1/2 כוס זיתים מגולענים וחתוכים
1/2 כוס חלב
1 כף קמח רגיל

אופן הכנה:
בסיר עם מים לבשל את הבטטה והתפוח אדמה כ-15 דקות (חצי בישול לא לבשל עד לריכוך מלא ) ולקרר.

להניח את בצק העלים (אין צורך לרדד ) בתבנית בגודל 30/25 , (בגודל הזה נוצרו לנו גם דפנות  ) לחורר עם מזלג את התחתית והדפנות במיוחד בחיבורים (על מנת שהבצק לא יתפח ), להכניס לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות  בזמן הזה נכין את המילוי.

לקלף ולחתוך לקוביות קטנות את התפוח אדמה והבטטה לשים בקערה , להוסיף זיתים מגולענים וחתוכים , בצל פרוס לטבעות, 1 כף רוטב פסטו, 1/2 כוס חלב, 1 כף קמח, 1 חבילה גבינת חמד 16% שומן חתוכה גס (אפשר ידנית) קורט מלח ( לא הרבה כי יש מלח בגבינה והזיתים ),  לערבב היטב והמילוי מוכן,
להוציא את התבנית עם הבצק עלים האפויה חלקית (זהירות חם) לשפוך את המילוי על הבצק , לפזר מלמעלה את גבינת החמד 5% המגורדת, להכניס לתנור ולאפות עוד כ-35 דקות עד שהמאפה משחים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן