היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

ברוסקטה עגבניות בזיליקום ושום

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ברוסקטה עם עגבניות בזיליקום שום ושמן זית כמה פשוט ככה טעים רצוי להשתמש בבגט טעים ומשובח בעגבניות בשלות וטעימות (אפשר גם עגבניות שרי בשלל צבעים) שום טרי ובזילוקום רענן 10 דקות עבודה וזה מוכן.

חומרים :
ל- 6-8 פרוסות
בגט איטלקי (אני קונה במאפייה )
או לחם איטלקי
3 עגבניות אדומות ובשלות
1 שן שום כתוש
1/4 כפית מלח
6 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות שמן זית

 אופן הכנה:
חותכים את הבגט/הלחם ( 3 ס"מ ) צולים את פרוסות הבגט במצנם,
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות , מוסיפים שום כתוש,  בזיליקום כתוש, מלח, שמן זית , מערבבים היטב לטעום , לתקן תיבול, להניח חופן עגבניות על הברוסקטות ולהגיש מיד תהנו

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן