היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בטטה במילוי גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בטטה במילוי גבינות מנה עשירה וטעימה צבעונית ויפה להגשה

10 מנות
חומרים :
5 יחידות בטטה (באורך 10 ס"מ )
200 גרם גבינת חמד 5% תנובה
50 גרם גבינת קצ'קבל גלעד תנובה
2 כפות פירורי לחם
50 גרם גבע פרמז'ן תנובה
1 כף רוטב פסטו איכותי
1/2 כפית מלח
1.1/2 כוסות חלב
1.1/2 כפות קמח
40 גרם חמאה

אופן הכנה :

לבשל בסיר עם מים ומלח את הבטטות עד לריכוך (אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר).

אופן הכנת בשמל : נחמם את החמאה בסיר קטן עד להמסה להוסיף את הקמח ולערבב כ-1 דקה, להוסיף חלב בהדרגה (לערבב היטב כל הזמן שלא יוצרו גושים ), לבשל עד לקבלת רוטב סמיך, להוסיף מלח ולכבות את האש, להניח בצד ל-15 דקות, להוסיף קוביות של גבינת חמד וקוביות של גבינת קצ'קבל, כף רוטב פסטו ולערבב היטב .

לחצות את הבטטות לחצי לאורך (כמו סירות) להמליח ולפלפל מעט את הבטטה למעוך עם מזלג את תוכן הבטטה וליצור גומה להניח את הבטטות על תבנית עם נייר אפייה, לפזר על כל בטטה 2 כפות ממלית הגבינה, (במידה ונשאר מילוי לפזר בין הבטטות ) לפזר מעט פירורי לחם וגבינת פרמז'ן מגורדת להכניס לתנור חם 180 מעלות ל-20 דקות או עד להשחמה
לאכול כשחם ולהתענג .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן