תפוחי אדמה קטנים בתנור מתובלים עם שום פפריקה ופסטו בשמן זית תוספת מעולה טעימה ויפה הגשתי עם סינטה המתכון כאן
חומרים:
1.1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
2 שיני שום מגורדות דק
1 כף פסטו
1 כף פפריקה
1 כפית שטוחה פלפל גרוס
1.1/2 כפיות מלח גס
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
אופן הכנה:
לרחוץ היטב את תפוחי האדמה, במידה ויש תפוחי אדמה גדולים חוצים לשניים , שמים בקערה, מוסיפים את השום מגורד, פפריקה , פסטו, 1 כפית מלח גס, פלפל גרוס , שמן זית והמים ומערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים, מעבירים לתבנית אפייה של התנור מרופדת ב-2 דפי נייר אפייה, מפזרים עוד 1/2 כפית מלח גס , אופים באמצע התנור בחום 200 מעלות כ- 20 דקות לאחר מכן מורידים ל- 180 מעלות לעוד 15 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ומוכנים, מגישים חם
![]() |
| לפני האפייה |














