היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

תפוחי אדמה קטנים בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

תפוחי אדמה קטנים בתנור מתובלים עם שום פפריקה ופסטו בשמן זית תוספת מעולה טעימה ויפה הגשתי עם סינטה המתכון  כאן

חומרים:
1.1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
2 שיני שום מגורדות דק
1 כף פסטו
1 כף פפריקה
1 כפית שטוחה פלפל גרוס
1.1/2 כפיות מלח גס
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מים

אופן הכנה:
לרחוץ היטב את תפוחי האדמה, במידה ויש תפוחי אדמה גדולים חוצים לשניים , שמים בקערה, מוסיפים את השום מגורד, פפריקה , פסטו, 1 כפית מלח גס, פלפל גרוס , שמן זית והמים ומערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים, מעבירים לתבנית אפייה של התנור מרופדת ב-2 דפי נייר אפייה, מפזרים עוד 1/2 כפית מלח גס , אופים באמצע התנור בחום 200 מעלות כ- 20 דקות לאחר מכן מורידים ל- 180 מעלות לעוד 15 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ומוכנים, מגישים חם

לפני האפייה

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן