היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

רול תמרים ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רול תמרים ואגוזים

רול תמרים ואגוזים ללא תוספת סוכר מתוק ומפנק אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא ממש ממתק של טבע הוא טבעוני, ללא גלוטן והעיקר ממש טעים .


חומרים :
500 גרם תמרים בוואקום
50 גרם שקדים לא קלויים
100 גרם אגוזי מלך לא קלויים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (אפשר מלוחים ללא קליפה)

1/2 כפית קינמון (לא חובה)
200 גרם שומשום קלוי  במחבת ללא שמן על אש נמוכה או בתנור 

אופן הכנה:
מוצאים מהתמרים חתיכות גסות וקשות ושמים בקערה .
מוסיפים אגוזי מלך, שקדים ואגוזי הלוז כשהם שלמים לתערובת התמרים.

משמנים מעט את הידיים ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים בתערובת התמרים,
יוצרים 3 רולים,

מניחים שומשום קלוי ע"ג נייר אפיה, מגלגלים את הרול על השומשום, מצפים את כולו עוטפים בנייר אפיה ומקפיאים ל- 3 שעות,  כ-15 דקות לפני ההגשה מוצאים מהמקפיא ופורסים בעובי הרצוי (דק)

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן