רול תמרים ואגוזים
רול תמרים ואגוזים ללא תוספת סוכר מתוק ומפנק אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא ממש ממתק של טבע הוא טבעוני, ללא גלוטן והעיקר ממש טעים .
חומרים :
500 גרם תמרים בוואקום
50 גרם שקדים לא קלויים
100 גרם אגוזי מלך לא קלויים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (אפשר מלוחים ללא קליפה)
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
200 גרם שומשום קלוי במחבת ללא שמן על אש נמוכה או בתנור
50 גרם שקדים לא קלויים
100 גרם אגוזי מלך לא קלויים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (אפשר מלוחים ללא קליפה)
1/2 כפית קינמון (לא חובה)
200 גרם שומשום קלוי במחבת ללא שמן על אש נמוכה או בתנור
אופן הכנה:
מוצאים מהתמרים חתיכות גסות וקשות ושמים בקערה .
מוסיפים אגוזי מלך, שקדים ואגוזי הלוז כשהם שלמים לתערובת התמרים.
משמנים מעט את הידיים ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים בתערובת התמרים,
יוצרים 3 רולים,
מוסיפים אגוזי מלך, שקדים ואגוזי הלוז כשהם שלמים לתערובת התמרים.
משמנים מעט את הידיים ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים בתערובת התמרים,
יוצרים 3 רולים,
מניחים שומשום קלוי ע"ג נייר אפיה, מגלגלים את הרול על השומשום, מצפים את כולו עוטפים בנייר אפיה ומקפיאים ל- 3 שעות, כ-15 דקות לפני ההגשה מוצאים מהמקפיא ופורסים בעובי הרצוי (דק)















6 תגובות
אחד החטיפים הטעימים והבריאים שיש. מהמם!
נראה מעולה. איך אני אוהבת:)
השילוב של תמרים ואגוזים, הכי בריא וטעים לי, אוהבת
כל כך יפה ובטוח גם טעים
יבורכו ידייך יקירה ♥
יצא מושלם 👌🏽👌🏽👌🏽
איזה כיףףף תודה רבה 🙂