היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

פרגית בעשבי תיבול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פרגית בעשבי תיבול 

 

פרגית בעשבי תיבול עסיסית טעימה וקלה להכנה אצלנו מאוד אוהבים פרגית בתיבול אסייתי מתקתק אבל לפעמים בא לי קצת לגוון.

הפעם הכנתי תיבול קצת שונה, מתכון שקיבלתי מקרן שאולי חברה שלי, שאופה ומבשלת מצוין, הטעמים מיוחדים המראה מגרה, עשבי התיבול מוסיפים ארומה וטעם והכי חשוב הפרגית נשארת עסיסית, גם לאחר חימום, חשוב להשרות את הפרגיות עם המרינדה שעתיים לפחות, על מנת שהטעמים יחדרו היטב לפרגית.

אצלנו נרשמה הצלחה טעימה… קרן תודה על מתכון מנצח מבטיחה לכם אתם תהנו מכל ביס.


פרגית בעשבי תיבול :


חומרים :
1 ק"ג סטייק פרגית או פרגית חתוכה לקוביות 
3/4 חבילה כוסברה עם הגבעולים שטופה
2 גבעולי תימין
3 שיני שום
כפית ג'ינג'ר טרי
1/4 פלפל אדום חריף (אפשר יותר או פחות לפי טעמכם)
מיץ מחצי לימון טרי
גרידת לימון (מחצי לימון)
1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם ) 
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן זית
3 כפות צ'ילי מתוק (תוספת שלי)

אופן הכנה :
נשטוף את הפרגית ונחתוך כל סטייק ל- 3 חלקים ,נניח את סטייק הפרגית בקערה

במג'ימיקס נשים חצי חבילה כוסברה (עם הגבעולים)
תימין טרי, 3 שיני שום, כפית ג'ינג'ר, 1/4 פלפל אדום חריף, 3 כפות צ'ילי מתוק , מיץ מחצי לימון טרי, 2 כפות שמן זית, 1 כפית שטוחה מלח (או לפי הטעם) , 1/4 כפית פלפל שחור וגרידת לימון,

נטחן עד לקבלת ממרח דליל, נטעם ונתקן תיבול לפי הטעם (לא להיבהל אם זה קצת חריף בזמן המנוחה החריפות נעלמת) ,  נשפוך על הפרגיות, נערבב היטב נניח במקרר מכוסה לשעתיים. שהטעמים יחדרו לפרגית.

נחמם היטב מחבת פסים/ סיר טפלון על אש גבוהה, נוסיף 1 כף שמן, נצלה את הפרגיות (לשים כמה שיותר בצפיפות), כ -2 דקות עד שהן מקבלות צבע יפה , הופכים לצד השני וצולים עוד 2 דקות לאחר מכן מנמיכים את האש לעוד 1 דקה,
בודקים שהפרגית מוכנה ומוציאים מהמחבת, מגישים חם ומתענגים.

***שימו לב שאין הרבה שמן במחבת וזה יוצא מצויין… 

למתכוני פרגית נוספים:,

פרגיות במחבת

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן