היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוף שלם בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוף שלם בתנור עסיסי וטעים  עם תפוחי אדמה  שלמים נימוחים, כמה שעות טובות בתנור ומקבלים עונג צרוף העוף רך תפוחי האדמה מקבלים צבע וטעם משגעים להגיש את סיר הצלייה מהתנור לשולחן.

חומרים:
1 עוף שלם
2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
כוס וחצי יין מתוק
1/2 כוס מים
6 יחי' פלפל אנגלי
2 יחידות עלי דפנה
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות רוטב צ'ילי חריף
1 ראש שום
1.1/2 כפות פפריקה מתוקה
1 שן שום כתושה
1/4 כוס שמן
1 כפית פלפל גרוס
2 כפיות מלח גרוס
1 כף סילאן/דבש

אופן ההכנה :
בסיר צלייה שמים את העוף , מפזרים עליו את הצ'ילי מתוק והחריף, פלפל גרוס, 1/4 כפית מלח גרוס, סילאן , שמן, פפריקה מתוקה ושן שום כתושה, למרוח היטב על כל העוף,
לקלף את תפוחי האדמה הקטנים לשים בסיר מסביב לעוף , להוסיף יין מתוק, פלפל אנגלי עלי דפנה, ראש שום 1 כפית מלח גס, להשרות במקרר כשלוש שעות,
להכניס לתנור בחום 150 מעלות ל 5-6 שעות מדי פעם לפזר רוטב על העוף ותפוחי האדמה.
   

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

21 תגובות

  1. הכפלתי כמויות. יצא מעולה! 2 עופות עם המון תפוחי אדמה. הכל יצא שחום ויפה ובעיקר טעים מ אד!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן