היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוף עם בצל וערמונים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוף עם בצל וערמונים אני אוהבת עוף בכל צורה, אפוי, מבושל או מוקפץ אבל בשנים האחרונות גיליתי שאני היחידה בבית שנהנת לאכול אותו, מאז השירות הצבאי, שאר בני הבית איבדו עניין בעוף, תכלס הפסד שלהם הפעם פינקתי את עצמי בתבשיל עוף עם בצל וערמונים, מלא ניחוחות של חורף ובית נהנתי מכל ביס …

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.


עוף עם בצל וערמונים

חומרים:
4 יחידות ירכיים עוף ללא העור (אפשר גם עם העור)
4 יחידות שוקיים ללא עור (אפשר גם עם עור)
1 בצל גדול מאוד חתוך לרצועות
2 חבילות ערמונים
1 כפית שטוחה מלח
1:2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה כורכום
1/2 כפית צ׳ילי גרוס
2 כפות שמן זית
עירית או פטרוזיליה לקישוט.

אופן הכנה :
בסיר סוטאז' קוטר 28 רצוי טפלון,  שמים 2 כפות שמן זית ובצל גדול מאוד חתוך לרצועות (אני חותכת את הבצל לחצי ואז לרבע וחותכת לרצועות של חצי ס"מ ) מטגנים את הבצל עד להשחמה קלה, מוסיפים את הירכיים והשוקיים ומטגנים עד להזהבה כמה דקות, מוסיפים ערמונים, מתבלים ב-1 כפית מלח, 1 כפית כורכום, 1/4 כפית צ׳ילי גרוס, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס מוסיפים כוס וחצי מים (300 מ״ל),

מכסים את הסיר מביאים לרתיחה מפזרים מהנוזלים על גבי העוף, לאחר 5 דקות של בישול על אש גבוהה עם מכסה סגור טועמים ומתקנים תיבול, מנמיכים את האש ומבשלים כ-שעה או עד שכל הנוזלים מתאדים ומצטמצמים, מדי פעם מנערים את הסיר בצורה עדינה, בסוף הבישול מפזרים פטרוזיליה קצוצה או עירית קצוצה לקישוט אתם תהנו מכל ביס ….

אפשר להכין אורז לבן ליד

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן