עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה אתם מכירים אותה גם בשם פונדנט או וולקנו שוקולד, הקינוח הכי מהיר וטעים.
מאז שהתחלתי את תהליך הירידה במשקל שלי, אני משתדלת להכין קינוחים רק לסופ"ש, במיוחד כאלה עם שוקולד מושחתים וטעימים על מנת לא להתפתות במהלך השבוע,
אבל !! תמיד תמצאו אצלי את כל המרכיבים לקינוח המשגע הזה לאורחים לא צפויים , 10 דקות הכנה , 10 דקות אפייה וזה מוכן.
אפשר להכין את הקינוח מראש ולאפות סמוך להגשה, חייבים להקפיד על זמני האפייה זה קריטי,
אפיית יתר תתן תוצאה של עוגת שוקולד טעימה , לא לזה התכוונו…,
יש להכין מראש את צלחות ההגשה כי מיד אחרי האפייה חייבים להגיש את הקינוח , על מנת שהשוקולד שיש בתוך העוגה יישאר נוזלי, לחלץ את העוגה, כדור גלידה , מעט אבקת סוכר ויש לכם קינוח מנצח.
היא טעימה גם בגרסת הפרווה וגם בגרסת פסח , העוגה שוקולדית וחמה, השוקולד הלבן נשפך עם הביס הראשון והגלידה מוסיפה מרקם משגע, מעדן אמיתי.
עוגת שוקולד חמה :
לאחר שהתערובת אחידה, להוסיף ידנית סוכר ולערבב עד שכל הסוכר נטמע בתוך הבלילה ,
להוסיף את הביצים אחת אחת בכל פעם, לערבב היטב בין ביצה לביצה.
למלא תבניות חד פעמיות מאלומיניום לא נייר (משומנות במעט חמאה גם בצדדים ) או תבניות קטנות חסינות חום,
יש לשבור את קוביות השוקולד הלבן, להכניס 2 קוביות לכל תבנית ולכסות בבלילה עד לשלב הזה אפשר להכין הכל מראש ולשמור במקרר מכוסה.

חשוב:
* לשמן את התבניות בתחתית ובצדדים.
* להקפיד על זמני האפייה.
* הצלחות מחכות לעוגות, ההגשה חייבת להיות מהירה לקבלת אפקט השוקולד שנשפך.











