עוגת גבינה קפוצינו קרה קלה ומהירה 20 דקות עבודה ושעתיים במקפיא ויש לכם עוגת גבינה בטעם קפה חלומית 🙂
תבנית 24 נשלפת
חומרים:
1 חבילת בישקוטים
3/4 כוס מים רותחים
1 כפית נס קפה
2 כפיות ליקר אמרטו/שוקולד/קפה
1/4 כוס חלב
קרם:
2 שמנת מתוקה 38%
500 גרם גבינה לבנה 5%
3/4 כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כפית גדושה נס קפה נמס
קישוט:
50 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית נס קפה
אופן הכנה:
בצלחת עמוקה לשים 3/4 כוס מים רותחים, 2 כפיות ליקר, 1/4 כוס חלב לערבב , לטבול את הבשקוטים משני הצדדים ולסדר בתבנית 24 ,
קרם: בקערה לשים 500 גרם גבינה לבנה, 3/4 כוס סוכר ושקית סוכר וניל, לערבב עם כף עד להמסת הסוכר
בקערת המיקסר להקציף 2 שמנת מתוקה כפית גדושה נס קפה ואינסטנט פודינג וניל, לקרם יציב, להוסיף את תערובת הגבינה לערבב מעט עד שהקרם אחיד, לשפוך על הבישקוטים , להכניס למקפיא לשעתיים , לגרד שוקולד לבן ולפזר בצדדים (יוצרים חישוק), לפזר עם מסננת דקה את הנס קפה מעל השוקולד הלבן בצורה אחידה. להגיש ולהתענג 🙂