היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת ביסקוויטים אישית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת ביסקוויטים אישית 





עוגת ביסקוויטים אישית קינוח אישי יפהיפה להגשה, מהיר, מתוק, טעים ומפנק …. בציפוי ממרח לוטוס ושוקולד לבן, אי אפשר לעמוד בפיתוי, כל כך פשוט להכנה וללא אפייה , אפשר לזלף כל ציפוי שאוהבים.

עוגת ביסקוויטים אישית :

חומרים ל-10 יחידות (תבניות סיליקון בקוטר 8 ס"מ ):
400 גרם ביסקוויטים וניל/קרמל/שוקולד/לוטוס (מה שאוהבים)
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
1 כפית ליקר אמרטו(לא חובה)

קרם:
1 שמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 שקית זילוף

ציפוי:
50 קרם שוקולד לבן
2 כפות ממרח לוטוס


אופן הכנה :
בקערה למיקרוגל שמים שוקולד, חמאה, חלב,סוכר, ליקר אמרטו , לחמם במיקרוגל כ-1 דקה לערבב ולהמיס את השוקולד עד לקבלת תערובת אחידה, להניח בצד ל-5 דקות .

לשבור את הביסקוויטים לחתיכות גסות בינוניות (להכות עם מערוך את האריזה (דרך טובה להוצאת כעסים…) לשים בתוך קערה, לשפוך את תערובת השוקולד על הביסקוויטים לערבב עד שהעיסה אחידה , להמתין 5 דקות,

להניח כף גדושה מאוד בכל אחת מתבניות הסיליקון ולשטח על פני כל התבנית ליצירת שיכבה אחידה בעובי 1 ס"מ על הדפנות יצרנו קערית,  במידה וחסר להוסיף עוד (את מה שנשאר נפזר בהמשך ).להכניס למקפיא עד להכנת הקרם,

אופן הכנה קרם:
בקערה להקצפה נשים: 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל להקציף עד לקבלת קצב יציב, למלא שקית זילוף, להוציא את תבנית הביסקוויטים מהמקפיא , לזלף קרם לכל תבנית עד לגובה התבנית, לפזר מעט תערובת ביסקוויטים שנשארה ע"ג הקרם בכל תבנית , נכניס למקפיא ל-1 שעה (על מנת שנוכל לחלץ את הקינוח בקלות),

ציפוי מהיר:
בשקית זילוף נשים 50 גרם שוקולד לבן , נחמם במיקרוגל 30 שניות עד להמסה ,
בשקית זילוף נשים 2 כפות ממרח לוטוס נחמם  במיקרוגל 30 שניות עד להמסה .


נוציא את הקינוח שייצרנו מתבניות הסיליקון ונניח על צלחת הגשה, נחתוך חור קטן בשקיות הזילוף ונזלף לאורך על גבי הקינוחים בשוקולד לבן ובממרח הלוטוס,

נשמור במקרר  מכוסה עד להגשה .





למקפיא ל-1 שעה 



שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן