היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות קוואקר וחמאת בוטנים עם שברי שקדים וקוקוס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות קוואקר  וחמאת בוטנים עם שברי שקדים וקוקוס , ממכרות קריספיות מלאות טעם ומרקם, נשנוש טעים ב-10 דקות הכנה .
חומרים: כ-30 עוגיות
1 כוס קוואקר (אינסטנט)
1.1/2 כוסות קמח תופח
100 גרם חמאה רכה
1/4 כוס שמן
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
2 כפות קוקוס
1 כוס מקלות שקדים (לא קלויים)
קורט מלח
לציפוי :
2 כפות חמאת בוטנים
1/2 כוס שברי שקדים /בוטנים קלויים
אופן הכנה :
לערבב בקערה עם מזלג: חמאה, 1 ביצה ,3/4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס שמן, 2 כפות קוקוס ,1 כוס מקלות שקדים, 3 כפות גדושות חמאת בוטנים, קמח תופח , קוואקר דק, קורט מלח ,לערבב עד לקבלת בצק אחיד (לא לערבב יותר מידי).
לקחת כפית גדושה מהבצק ולהניח על גבי נייר אפיה בתבנית של התנור, לשטח את העוגייה עם מזלג ,
להכין את כל העוגיות בצורה הזו (להניח אותם בתבנית עם רווחים של 1 ס"מ ) העוגייה לא תופחת הרבה ,
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים ,
להוציא מהתנור ולקרר .
ציפוי: לחמם במיקרוגל 2 כפות חמאת בוטנים ל-1/2 דקה (מתחמם מהר) לזלף עם הכפית על גבי העוגייה ולפזר מעט שקדים גרוסים וקלויים,
לאחר הציפוי
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן