היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות אגוזים שטוחות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print


עוגיות פריכות וקלות להכנה עם ניחוח מי ורדים בשילוב אגוזים מתובלים  בקינמון והל תענוג !

הכמות ל-35 עוגיות.

100 גרם חמאה (להוציא מהמקרר כ- 10 דקות לפני ההכנה)
 1.1/2 כוסות קמח רגיל (כוס חד פעמית שתיHה קרה)
1/4 כוס סוכר לבן
1 כף מי ורדים (לא תמצית)
2 כפות חלב קר

ציפוי:
250 גרם אגוזי מלך קצוצים
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית קינמון
3 כפות סוכר

אופן הכנה :
בקערה לשים את הקמח  החמאה, 1/4 כוס סוכר, 1 כף מי וורדים, 2 כפות חלב ולערבב עם מזלג עד לקבלת בצק אחיד לכסות בניילון ולהכניס למקפיא ל- 15 דקות (או חצי שעה למקרר)

מילוי:
לערבב בקערה  אגוזים קצוצים עם הסוכר, הקינמון, וההל.

אופן הכנה:
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים , מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח 1/3 מהבצק למלבן דק בערך 1/2 ס"מ ,
 מפזרים 1/3 מכמות האגוזים בעדינות מהדקים את האגוזים עם היד לתוך הבצק.

חותכים את הבצק הארוך למלבנים ברוחב  2 ס"מ  (כ-2 אצבעות) מסדרים על מגש עם נייר אפייה עם רווחים קלים.
אופים בחום 180 מעלות כ- 20 דקות עד שמזהיב בלבד, מוצאים לקירור , ומתענגים ליד הקפה .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן