סלט עשבי תיבול ואבוקדו

יש לי אחים תאומים (לא זהים) רובי וקובי שניהם מבשלים נהדר וטעים.
אחי רובי מצוין במיוחד עם בשרים וסלטים, יש לו יד טעימה חיתוך מדויק, עונג צרוף לטעום את מעשה ידיו.
קובי אחי מכין את עלי הגפן הכי טעימים שאכלתי, הג'חנון שלו ממכר והסיגרים שהוא מכין ללקק את האצבעות !!.
בקיצור אהבה למטבח זורמת בעורקיי משפחתי ואני גאה להגיד שעברה גם לילדי.
רצוי להכין את הסלט שעה לפני ההגשה כל הטעמים מתחברים ויוצרים חגיגה בפה אפשר להוסיף איזה פיצוחים שאוהבים, עשבי תיבול נוספים כל מה שטעים לכם .
סלט עשבי תיבול ואבוקדו :
חומרים:
1 חבילה כוסברה שטופה כולל הגבעולים
1/2 חבילה פטרוזיליה שטופה
2 יחידות בצל ירוק
2 גבעולי סלרי (לא חובה)
1 אבוקדו גדול
1 לימון
1/4 כפית מלח
1 כף שמן זית
1/2 כוס תערובת גרעינים או פיצוחים קלויים, תערובת פיצוחים .
אופן הכנה: (רצוי להכין שעה לפני ההגשה )
לקצוץ דק כוסברה ופטרוזיליה , לחתוך לרצועות דקות בצל ירוק, סלרי עלים, לפרוס את האבוקדו לפרוסות או קוביות בינוניות , לתבל בשמן, לימון, מלח, לערבב , להוסיף את הפיצוחים ערבוב קטן, טעימה, תיקון תיבול במידת הצורך ולהתענג על כל ביס .













2 תגובות
טעים ברמות על. באמת אי אפשר להספיק לאכול
איזה כיף תודה רבה 😍😍😍