היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט עשבי תיבול ואבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט עשבי תיבול ואבוקדו

סלט עשבי תיבול ואבוקדו של אחי רובי אחד הסלטים הטעימים שאכלתי!! הירק משתלב מצוין עם האבוקדו , סלט בריא וטעים.

יש לי אחים תאומים (לא זהים) רובי וקובי שניהם מבשלים נהדר וטעים.

אחי רובי מצוין במיוחד עם בשרים וסלטים, יש לו יד טעימה חיתוך מדויק, עונג צרוף לטעום את מעשה ידיו.

קובי אחי מכין את עלי הגפן הכי טעימים שאכלתי, הג'חנון שלו ממכר והסיגרים שהוא מכין ללקק את האצבעות !!.

בקיצור אהבה למטבח זורמת בעורקיי משפחתי ואני גאה להגיד שעברה גם לילדי.

רצוי להכין את הסלט שעה לפני ההגשה כל הטעמים מתחברים ויוצרים חגיגה בפה אפשר להוסיף איזה פיצוחים שאוהבים, עשבי תיבול נוספים כל מה שטעים לכם .

סלט עשבי תיבול ואבוקדו :

חומרים:
1 חבילה כוסברה שטופה כולל הגבעולים
1/2 חבילה פטרוזיליה שטופה
2 יחידות בצל ירוק
2 גבעולי סלרי (לא חובה)
1 אבוקדו גדול
1 לימון
1/4 כפית מלח
1 כף שמן זית
1/2 כוס תערובת גרעינים או פיצוחים קלויים, תערובת פיצוחים .

אופן הכנה: (רצוי להכין שעה לפני ההגשה )
לקצוץ דק כוסברה ופטרוזיליה , לחתוך לרצועות דקות בצל ירוק, סלרי עלים, לפרוס את האבוקדו לפרוסות או קוביות בינוניות , לתבל בשמן, לימון, מלח, לערבב , להוסיף את הפיצוחים ערבוב קטן, טעימה, תיקון תיבול במידת הצורך ולהתענג על כל ביס  .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן