היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט עגבניות אבוקדו וגבינה מלוחה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סלט עגבניות אבוקדו וגבינה מלוחה

סלט קצת אחרת עם עגבניות שרי בשני צבעים, אבוקדו וגבינה מלוחה ברוטב חמצמץ של לימון שמן זית ובצל סגול.
סלט טעים וקל קל להכנה, כי קיץ עכשיו ולא תמיד מתחשק לעמוד ולבשל בחום הזה ארוחה נהדרת וטעימה בכלום עבודה .

סלט עגבניות אבוקדו וגבינה מלוחה

חומרים :
חצי חבילה עגבניות שרי תמר אדומות,
חצי חבילה עגבניות כתומות
1 אבוקדו בשל
1 בצל סגול קטן
250 גרם גבינה בולגרית
מיץ מחצי לימון
1/4 כפית מלח
כף שמן זית

אופן הכנה :
נשטוף היטב את שני סוגי העגבניות , נייבש ונחצה לחציים
 נשים בקערה נוסיף אבוקדו חתוך לקוביות ,
נכין רוטב : נערבב שמן זית , מיץ מחצי לימון, בצל סגול קצוץ קטן ומלח, נערבב היטב ונשפוך על הסלט ,
נפזר גבינה בולגרית, נגיש עם לחם קלוי ונתענג

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן