היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט חסה מיוחד

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט חסה חגיגי

סלט חסה מיוחד עם תפוחי עץ חמוציות גזר ופקאן מסוכר סלט צבעוני, יפהיפה וטעים בטרוף
קל להכנה, אפשר להכין מראש, לחתוך את כל הירקות, את התפוחים לשים בקערית ולזלף עליהם מיץ לימון טרי (הלימון מונע מהתפוחים להשחיר ), לפני ההגשה לתבל לטעום לפזר את הפקאנים המסוכרים ולהגיש לשולחן, השילוב של חמוץ, מתוק, מלוח מנצח, מבחינתי, תהנו…  

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

סלט חסה מיוחד

חומרים:
1 ראש גדול של חסה אייסברג רחוצה יבשה וחתוכה דק (אפשר כל חסה שאתם אוהבים )
1 תפוח עץ ירוק עם הקליפה פרוס לגפרורים במנדולינה או חתוך לחצאים דקים (אם חותכים מראש, לסחוט על התפוח, מיץ לימון ולשמור בצד מכוסה )
1 גזר גדול
1/2 בצל סגול קטן
1/4 חבילה פטרוזיליה רחוצה ויבשה
1/4 חבילה כוסברה רחוצה ויבשה
1 כפית שטוחה מלח
2 כפות שמן
1/2 כוס חמוציות
מיץ מחצי לימון טרי גדול
70 גרם פקאן מסוכר קצוץ דק

אופן הכנה:
לחתוך דק חסה רחוצה יבשה, לקלף את הגזר ולחתוך לגפרורים (בעזרת מנדולינה או קולפן ז'ולינים),
לחתוך תפוח עץ עם הקליפה לגפרורים או לחצאים דקים, (אם חותכים מראש, לסחוט על התפוח מיץ לימון ולשמור בצד מכוסה ) לקצוץ דק פטרוזיליה וכוסברה, לחתוך דק 1/2 בצל אדום לפרוסות דקות.

הרכבת הסלט:
בקערה הגשה שמים את כל הירקות שחתכנו, מוסיפים חמוציות, מיץ מחצי לימון טרי, 2 כפות שמן, 1 כפית שטוחה מלח, מערבבים היטב וטועמים תיבול, מתקנים לפי הצורך, מפזרים פקאן מסוכר קצוץ על כל הסלט ומגישים לשולחן תהנו מכל ביס.

     

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן