היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

סלט גזר חי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סלט גזר חי
סלט גזר חי

סלט גזר חי טעים ומיוחד, החיתוך של הגזר לרצועות דקות ביחד עם התיבול יוצרים קראנץ ומרקם שמתפוצץ בפה, אני אוהבת שהסלט קצת פיקנטי אבל אפשר לוותר על החריפות,
סלט שאפשר להכין מראש טעמו רק משתבח ממליצה להכין כמות גדולה כי הסלט מתחסל במהירות,
לא לוותר על הטחינה הגולמית בהגשה זה מוסיף המון.

מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

סלט גזר חי

חומרים :

6-7 גזרים בינוניים
1 לימון שלם
1/2 שן שום טרי|
1/4 חבילה פיטרוזיליה שטופה
1/4 חבילה כוסברה שטופה
3 כפות גרעיני דלעת (לא קלוי)
1/2 פלפל צ'ילי חריף חתוך לטבעות/אפשר לוותר
1 כפית שטוחה מלח (או לפי טעמכם)
2 כפות שמן זית/רגיל
2 כפות טחינה גולמית

אופן הכנה :
בעזרת קולפן נקלף את קליפת הגזרים ונחתוך את הקצוות, נשטוף ונייבש את הגזרים.
מעל קערה רחבה נקלף את כל הגזרים בעזרת קולפן לרצועות ארוכות ודקות, (זה נראה הרבה אבל ברגע שנשים את התיבול הכמות תצטמצם),

נקצוץ קטן את הפיטרוזיליה והכוסברה נוסיף לקערה, נתבל במיץ מלימון שלם, 1 כפית שטוחה מלח 1/2 שן שום מגורדת דק, 2 כפות שמן זית, 1/2 פלפל צ'ילי חריף חתוך לטבעות דקות, 3 כפות גרעיני דלעת,
לערבב היטב עד שכל הגזר עטוף ברוטב.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים 2 כפות טחינה גולמית (לא לוותר) זה מעדןן תהנו

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן