היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

מיני קינוח שוקולד ברנפלקס קראנץ'

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מיני קינוח שוקולד ברנפלקס קראנץ עם קרם וניל וציפויים מתוקים, קינוח מהיר ומפנק, לקראנץ' השוקולד השתמשתי בברנפלקס, אני אישית מאוד אוהבת ברנפלקס, הוא בריא מלא בסיבים תזונתיים קריספי וטעים , ממליצה בחום 🙂

חומרים: 16 יחידות
בסיס קראנץ
2.5 כוסות ברנפלקס
100 גרם שוקולד מריר
70 גרם שוקלד חלב
1 כפית ליקר אמרטו/תמצית וניל
25 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק

קרם:
1 שמנת מתוקה 38%(250 מ"ל)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80גרם)
1 כוס חלב
שקית זילוף וצנטר
ציפויים:
דובדבנים, פטל, שבבי שוקולד, ברס, קוקוס קלוי וממותק, וכד'

אופן הכנה:

בקערית למיקרוגל שמים שוקולד מריר, שוקולד חלב, חמאה, חלב, ממיסים במיקרוגל כל פעם לדקה מערבבים עד להמסה מוחלטת, במידה והתערובת סמיכה להוסיף בהדרגה עוד מעט חלב, (צריך לקבל קרם חלק וסמיך) נוסיף את הליקר או תמצית הוניל נערבב , נניח בצד ל-10 דקות

בקערה לשים, ברנפלקס, אגוזי מלך להוסיף את רוטב השוקולד  ולערבב בעדינות עד שכל הברנפלקס מצופה,
נמלא תבנית סיליקון שקעים, במידה ואין להניח כפית גדושה על נייר אפייה ולשטח לעיגול קטן (קוטר 5 ס"מ) עובי 1 ס"מ.
נכניס למקפיא לשעה,

קרם:
נקציף 1 שמנת מתוקה עם כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקרם יציב , נכניס לשקית זילוף עם צנטר (איזה שרוצים)

נוציא את השוקולד קראנץ מהמקפיא, נזלף קרם נצפה עם מה שאוהבים לסדר על צלחת הגשה ולפנק באהבה ,

אפשר להכין את הקינוח מראש אני שומרת במקפיא ומוציאה 15 דקות לפני ההגשה .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן