היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

מאפה פילו במילוי גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה פילו במילוי גבינות 

מאפה פילו אישי במילוי גבינות מיוחד וטעים, הכנתי את המאפים בצורה חדשה מיוחדת ויפהיפיה להגשה.

אני  מאוד אוהבת בצק פילו הוא קריספי, לא שמן מידי ואפשר להכין אתו המון מאפים בצורות מדהימות, כמו הבקלאווה המיוחדת במילוי אגוזים , או מאפה פילו בצורת פרח  , הוא מקבל באהבה מילוים מתוקים ומלוחים.

למאפה שהכנתי אפשר להוסיף לגבינות, תרד, זיתים, עגבניות מיובשות אפילו ברוקולי כל תוספת שאוהבים (והיא לא נוזלית) .

צרפתי סרטון הדגמה להכנת המאפים והצורה המדליקה שלהם כמו פרחים יפים וטעימים…

מאפה פילו במילוי גבינות  :

חומרים:
1 חבילה בצק פילו מופשר במקרר
350 גרם גבינה בולגרית 5%
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 ביצה
1/4 כפית מלח (או לפי הטעם)
שמן לשימון הפילו

מילוי אופן הכנה :
בקערה לשים חצי חבילה פתיתי ברוקולי לאחר שסחטנו מהם את עודפי המים מההקפאה,
נוסיף גבינה בולגרית מפוררת, גבינה צהובה, נערבב , נטעם ונוסיף מלח לפי הצורך, בקערית נקשקש ביצה ,
נוסיף 3/4 ביצה לתערובת הגבינות (נשאיר 1/4 ביצה להברשת המאפים).

אופן הכנה,
נניח דף פילו על נייר אפייה , נשמן היטב נתחיל לגלגל את דף הפילו מהפינה התחתונה עד לאמצע, נשים כפית גדושה לאורך דף הפילו (צמוד לגלגול ) לא צריך יותר מכפית , נמשיך לגלגל עד שנשאר משולש , נכווץ את הגליל שנוצר (ראה סרטון)
נחבר את 2 קצוות הגליל המכווץ,  קיבלנו צורת פרח עם בסיס , נשים כפית גדושה מהמילוי ונעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה .

נכין כך את כל המאפים נבריש את הבצק עם הביצה שהשארנו
נאפה בחום 180 מעלות (תנור מחומם מראש) כ-1/2 שעה או עד שהמאפים זהובים/שחומים.

נגיש חם ונתענג

**במידה ומוסיפים זיתים אין צורך להוסיף מלח***
 
 
 
 
 
 
 
 
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן