היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

טונה צרובה ברוטב מתקתק פיקנטי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טונה צרובה על מחבת ברוטב מתקתק פיקנטי, שילוב מנצח של טעמים קל להכנה, השתמשתי ברוטב בסיס החדש של אסם ( ללא חומר משמר וללא צבע מאכל ), ארוחת צהריים מושלמת,
הטונה מרגישה כמו סטייק בשרי איכותי ולא ממש דג…., מנה מצוינת לצמחונים.
אני אישית משתמשת ברוטב הזה גם למוקפצים,אורז וירקות סינים,  למתכונים נוספים היכנסו לכאן

חומרים:
4 יחידות סטייק טונה איכותי
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית צ'ילי גרוס (אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף)
קמצוץ מלח גס
2 כפות שמן
1 כף רוטב סויה
3/4 כוס רוטב טריאקי/רוטב  צ'ילי מתוק

אופן הכנה :
נשטוף את הטונה וניבש,
נחמם היטב מחבת פסים (להבה  בינונית גבוה ) נשים 2 כפות שמן נניח את פרוסות הטונה על המחבת ונצרוב כ- 1 דקה מכל צד (עד שהטונה משנה את צבעה ללבן ומקבלת פסים יפים ) נוסיף את רוטב (טריאקי או צ'ילי מתוק, סויה  ,הכל מבעבע ומריח טוב, עד לצמצום (זה קורה מהר ) מעבירים לצלחת הגשה , מפזרים מעט מאוד מלח גרוס, פלפל גרוס , צ'ילי גרוס ומגישים

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן