היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

חלה מתוקה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חלה מתוקה בציפוי שקדים, רכה אוורירית וטעימה עם ניחוח של בית, מי שמכיר אותי יודע שאני מכינה הכל בעצמי בצקים, עוגיות, עוגות ותבשילים, אני חושבת שהטעם הביתי הוא מיוחד ואין שני לו אבל! לפעמים אני בעד קיצור תהליכים ואם המוצר איכותי וטעים אני בעד..
ניסיתי את החלות של בונז'ור ופשוט התאהבתי הן יפהיפיות ובעיקר בעיקר טעימות , כל כך פשוטות להכנה : מוצאים מהמקפיא, מתפיחים כמה שעות עד להכפלת הנפח, בטמפרטורת החדר, מורחים בביצה ומפזרים כל תוספת שאוהבים: שקדים, שומשום, גרעינים, פרג,קצח, אופים בחום 170 מעלות 25 דקות והריח שמתפזר בבית מטריף , מוצאים מהתנור מקררים ובוצעים, מבטיחה לכם הנאה מושלמת, מעולה למי שאין זמן ורוצה לפנק בחלה ביתית מיוחדת ונפלאה ממליצה בחום 

להוציא מהמקפיא ולהניח על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה, מעל להניח נייר אפייה משומן מעט (שלא ידבק לבצק )ולכסות במגבת מטבח נקייה, להניח בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח 


למרוח בביצה את כל החלה 

לפזר שקדים או כל תוספת שאוהבים

לאחר אפייה בתנור בחום 170 מעלות כ-25 דקות 


שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן