היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בייגל טוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בייגל טוסט 

ביגל טוסט

בייגל טוסט חם פריך עם גבינת מוצרלה, פסטו, עגבניות, זיתים , בצל פשוט מעדן , ארוחת בוקר/ערב (האמת שמבחינתי בכל שעה של היום) מהירת הכנה וטעימה ב- 10 עבודה, תגישו ליד עגבניות שרי מתוקות, זיתים איכותיים, קצת אבוקדו בשל וזה עונג מושלם.

חומרים:
1 לחמניית בייגל טוסט עגולה
1 כפית גדושה רוטב פסטו
4 עלי בזיליקום
4 פרוסות מוצרלה
1 פרוסה גבינה צהובה 
1 עגבנייה קטנה חתוכה לפרוסות
1 בצל קטן חתוך לטבעות
6 זיתים 

אופן הכנה:
נחצה את הבייגל לרוחב , נמרח פסטו על חלק אחד של הבייגל, נפזר עלי בזיליקום, מוצרלה, פרוסות עגבנייה , פרוסות בצל, זיתים , נכסה את הבייגל על החצי השני,
נחמם טוסטר ונצלה את הבייגל כ-5 דקות עד שבגבינה מותכת , לחתוך ל-4 חלקים להגיש חם .

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן