היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת תפוחים בחושה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת תפוחים בחושה ב-10 דקות הכנה ללא מיקסר , מתכון שקיבלתי מחמותי יהודית, היא קלילה וטעימה (פרווה) ממליצה בחום.
חומרים:
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
3 ביצים
1/4 כוס שמן
4 כפות יין מתוק
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
5 תפוחי עץ מסוג גרנט סמית מקולפים וחתוכים גס.
אופן הכנה:
בקערה לשים את כל חומרי העוגה , לערבב ולאפות בתבנית 28 או  תבנית פיירקס אובלית, אפייה בחום 180 מעלות עד שהעוגה משחימה.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן