היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת טורט במילוי קרם ותותים מפתיעה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגת טורט נהדרת במילוי של תותים קרם ועוגה הכל מעורבב ביחד יצא נפלא ,
זילוף הקרם בפרחי השושנים מוסיף לעוגה מראה אלגנטי  ויפהיפה
 חומרים : תבנית 26 מתפרקת.
5 ביצים
1.1/4 כוסות קמח
1.1/4 כוסות  סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות שמן
1 שקית סוכר וניל / או 1 כפית תמצית וניל
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 איסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
8 תותים אדומים ויפים + 1 כף סוכר + 1/2 כוס מים
אופן הכנה:
לחתוך את התותים לפרוסות בינוניות, לשים בקערה , להוסיף 1/2 כוס מים רגילים, ולפזר מעל הכל 1 כף סוכר לערבב מעט ולהשאיר בצד.
מפרידים את הביצים את החלבון (הלבן) לקערת המיקסר ואת החלמון (הצהוב) לקערית קטנה .
להוסיף לחלמון את תמצית הוניל אבקת האפיה ו-2 כפות שמן, לערבב היטב עם כפית עד שהתערובת נעשת בהירה ותפוחה .
להקציף את החלבון כ-3 דקות עד לקבלת קצף , להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף עד לקבלת קצף מבריק .
להוסיף ידנית את החלמון ולמערבב בתנועות קיפול בעזרת מרית (לקקן) עד לקבלת תערובת אחידה,להוסיף בהדרגה את הקמח ולערבב בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת תערובת אחידה .
לשמן היטב רק את התחתית (זה חשוב למניעת הדבקות העוגה לתבנית) תבנית קפיצית קוטר 26 , לשפוך את התערובת על פני התבנית בצורה אחידה לאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ יוצא נקי. מקררים את העוגה .
לקצפת: בקערת מיקסר שמים 2 שמנת מתוקה, 2 כוסות  חלב, 2 איסטנט פודינג וניל הקציף עד לקבלת קצף נוקשה לשמור במקרר. 
הרכבת העוגה: מוצאים את העוגה מהתבנית (מעבירים סכין בדפנות העוגה והיא משתחררת בקלות)ושמים על מגש , מסמנים עיגול פנימי בעוגה (משאירים מדפנות העוגה כ-3 ס"מ ) ומרוקנים אותה לא עד הסוף משאירים בסיס  נוצרה לנו קופסה ,
מעבירים את נוזל התותים לכוס , מרטיבים עם נוזל התותים את העוגה (דפנות ובסיס). 
שמים בקערה 3/4 מתוכן העוגה שהוצאנו ומפוררים לחתיכות גסות, מוסיפים את התותים  המסוננים , מוסיפים שליש מכמות הקצפת , ומערבבים הכל ביחד בעדינות, ממלאים את העוגה בתערובת שנוצרה בצורה אחידה.  את יתרת הקצפת  מכניסים לשקית זילוף עם צנטר פרח ומזלפים פרחים על פני כל העוגה (לקבלת 2 צבעים הוספתי לחלק מהקצפת מעט פטל אפשר גם צבע מאכל טבעי) פיזרתי סוכריות קישוט מוכנות בכל פרח, לשמור במקרר ל-8 שעות
אפשר למרוח את הקרם בצורה חלקה ולא לזלף אותו  ולקשט במעט תותים .
י
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן