היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגת באונטי שוקולד קוקוס פרווה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכל אוהבי ממתק הבאונטי (הממתק האהוב עלי ) זו עוגה בשבילכם עוגה טעימה עסיסית ומתוקה רצוי לאכול במנות קטנות העוגה נהדרת בגרסת הפרווה

חומרים לבסיס (לתבנית 26 ס"מ):

4 ביצים, מופרדות
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
לקרם קוקוס:
2.3/4 כוסות קוקוס (כוס חד פעמית שתיה קרה )
1 כוס חלב קוקוס
1 כוס סוכר
75 גרם מחמאה
לציפוי:
120 גרם שוקולד מריר
2-3 כפות חלב קוקוס
1 כפית מחמאה
אופן הכנה:
מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת ), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים, העוגה צונחת זה בסדר.
מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהמחמאה נמסה מצננים מעט . ומורחים על הבסיס הקר.
מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם המחמאה וחלב הקוקוס , עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר
  
  
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן